Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

''ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ''

ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΝΤΑΔΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ..
Η ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΘΕΪΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ..
ΚΑΘΕ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΡΙΣΤΟ..
ΚΑΘΕ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ..
ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΚΕ ΕΚΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ..
ΕΝΑΣ ΑΕΡΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΜΩΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ Η ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ..
ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ..
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΗΤΑΝ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ...
ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΘΟΣ..
ΗΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ...
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ...
ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ  ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΙΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ''ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ''!!!

+++