Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

"ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ"


ΣΟΣ
"ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙ Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΣΥΧΙΑ"


Pravda:«O κόσμος βρίσκεται στο χείλος μίας απόλυτης αποσταθεροποίησης»
"ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ"

                                                                                                                                                                                                                      ..

Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΜΑΣΟΥΝΤ ΝΤΖΑΖΑΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ "ΚΟΥΡΣΟΥΡ" ΟΤΙ:
"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ..
ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "IRON DOME" ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΕΡΝΑΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ¨ΛΙΓΕΣ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ..."
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ - ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΟΥΚΣΕΚΟΒΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΧΩΡΑ ...
ΑΛΛΑ ΑΤΥΠΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ" ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ) ..
Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ... ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ... ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ..
ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΠΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ..
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ..
ΟΙ "ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ" ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ..
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΠΠ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ..
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΠΠ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ...
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ..
ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!