Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

"ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΕ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ"ramadan.jpg
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ"
.........


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΣΝΑΚΟΥΔΗ


Το υπουργείο εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας προειδοποίησε τους ξένους υπηκόους που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία ότι θα τιμωρηθούν αυστηρά αν παραβιάσουν τους κανόνες του Ραμαζανιού. Ακόμη και με διακοπή της άδειας εργασίας και απέλαση.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι “οι μη μουσουλμάνοι σε αυτήν τη χώρα πρέπει να σέβονται τα αισθήματα των μουσουλμάνων και να μην τρώνε, πίνουν και καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων και χώρων εργασίας … Το να είναι κάποιος μη πιστός στο Ισλάμ, δεν απαλλάσσει έναν ξένο με το να μην σκέφτεται τα αισθήματα των μουσουλμάνων και των ισλαμικών συμβόλων αυτής της χώρας”.


Το υπουργείο συνέχισε, αναφέροντας ότι οι ξένοι εργάτες θα τηρήσουν τους όρους των συμβολαίων τους, οι οποίοι αναφέρουν ότι θα εφαρμόσουν τους νόμους του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού των θρησκευτικών αισθημάτων. Οι εταιρείες έχουν λάβει εντολές να ενημερώσουν τους υπαλλήλους τους για αυτούς τους κανόνες. Η περίοδος του Ραμαζανιού θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Αυγούστου.

Στη Σαουδική Αραβία των 19 εκατομμυρίων Σαουδαράβων πολιτών ζουν και εργάζονται περίπου 9-10 εκατομμύρια υπήκοοι άλλων κρατών μη μουσουλμάνοι.
Αυτοί δεν είναι λαθρομετανάστες, έχουν εισέλθει στην χώρα εν γνώσει της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, ζουν και εργάζονται με γνωστό τρόπο και σε γνωστά σημεία και δεν έχουν καμία σχέση με παράνομους λαθρομετανάστες όπως αυτοί που κατακλύζουν την Ελλάδα και οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Δηλαδή, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας αναφέρεται στο ένα τρίτο του πληθυσμού της χώρας λέγοντάς του να ευθυγραμμιστεί με τις θρησκευτικές συνήθειες και πρακτικές των υπολοίπων δύο τρίτων. Αυτό με μια πρώτη ματιά θα μπορούσε να μην προξενήσει έκπληξη ή απορία, δεδομένου ότι για τους επισκέπτες και εργαζόμενους σε μια χώρα οι οποίοι δεν είναι πολίτες της χώρας, είναι λογικό να υπάρχει απαίτηση να τηρούν τους νόμους και τα έθιμα της χώρας, τουλάχιστον να μην δυσκολεύουν την τήρηση των εθίμων (και θρησκευτικών πρακτικών στη συγκεκριμένη περίπτωση) από τους πολίτες της χώρας.

Βλέποντας όμως την τακτική και συμπεριφορά μουσουλμανικών χωρών και πολύ περισσότερο της Σαουδικής Αραβίας στα ελληνικά εσωτερικά θέματα, βλέπουμε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τη Σαουδική Αραβία να προωθεί αντιλήψεις και πρακτικές, τις οποίες καταδικάζει για το εσωτερικό της χώρας της και απαιτεί από τους ξένους να μην τις εφαρμόζουν. Μέχρι και την αναστολή Ελληνικών νόμων και παραδοσιακών πρακτικών υποστηρίζουν ομάδες που (σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία και γενικά τις δυνάμεις Ασφαλείας) έχουν χρηματοδότηση και υποστήριξη μέσα από τη Σαουδική Αραβία κατά κύριο λόγο.

Συνολικά στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι και μάλιστα Σουνίτες, όπως στη Σαουδική Αραβία. Όλοι έχουν εισέλθει παράνομα μέσα από οργανωμένα πολιτικά και στρατηγικά κυκλώματα δουλεμπορίου - διακίνησης λαθρομεταναστών τα οποία στηρίζονται και χρηματοδοτούνται από Τούρκους και σε μεγάλο βαθμό από Σαουδάραβες.
Ο όρος “νόμιμος” λαθρομετανάστης είναι κοροϊδία της νοημοσύνης, απλώς έχουν αρθεί οι κυρώσεις (φυλάκιση, πρόστιμα κλπ) για την παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, η παρανομία δεν νομιμοποιείται απλώς παγώνουν προσωρινά οι κυρώσεις, αλλά αυτό το “προσωρινό” γίνεται λάστιχο.

Νόμιμος είναι ΜΟΝΟ ο μετανάστης που έχει εισέλθει σε μία χώρα μέσα από διαδικασία μετανάστευσης στην πρεσβεία ή προξενείο της στο εξωτερικό εν γνώση των Αρχών της χώρας. Όπως δηλαδή οι ξένοι εργαζόμενοι στη Σαουδική Αραβία, αλλά όχι οι λαθρομετανάστες των κυκλωμάτων δουλεμπορίας που έχουν κάνει την Ελλάδα να γίνει αποθήκη ψυχών.

Η συσσώρευση λαθρομεταναστών από μουσουλμανικές χώρες ακολουθήθηκε από οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια – επίθεση κατά της Ελλάδας για την “υποχρέωση” να εγκαταστήσει μουσουλμανικό τέμενος στην Αττική και σε άλλες περιοχές “για τους τόσο πολλούς μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα”. Δηλαδή, ζητούν να δεχθούμε ως τετελεσμένο γεγονός τις “μπίζνες” των δουλεμπόρων.
Για να πούμε τα πράγματα όπως έχουν, ο θεμελιώδης λόγος που δεν χτίστηκε ακόμη τέμενος (και ίσως να μην χτιστεί) είναι η υποχρέωση του Κράτους στους Έλληνες πολίτες να φροντίζει για την ασφάλειά τους και η αρχή της αμοιβαιότητας στις διακρατικές σχέσεις όπως προβλέπεται από το Διεθνές Δίκαιο. Δηλαδή, όταν τουλάχιστον οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες πολίτες μπορούν άνετα να καλύπτουν τις πνευματικές ανάγκες τους σε Εκκλησίες ΣΕ ΟΛΑ τα μουσουλμανικά κράτη, χωρίς να κινδυνεύουν από επίθεση, τραυματισμό και δολοφονία (διότι πραγματικά κινδυνεύουν) ή αν υποστούν αυτά, να υπάρχει νόμος που θα τιμωρεί τους υπεύθυνους.

Ένας λόγος ύπαρξης του κράτους είναι η προστασία των πολιτών του. Οποιοσδήποτε Έλληνας πολιτικός ή δημόσιος υπάλληλος αγνοήσει την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών σε ΟΛΕΣ τις μουσουλμανικές χώρες και επιτρέψει τη λειτουργία τεμένους, παραβιάζει έναν θεμελιώδη νόμο ύπαρξης του κράτους. Λέμε σε ΟΛΑ τα μουσουλμανικά κράτη διότι διαφορετικά τί θα κάνουμε; Θα έχουμε αστυνομικούς ή άλλους στην είσοδο του τεμένους να ελέγχουν διαβατήρια αν ο πιστός έρχεται από μη φανατική χώρα; Αυτό θα ήταν γελοίο.
Αντί λοιπόν να μιλούν εναντίον της Ελλάδας, οι μουσουλμάνοι θα ήταν τιμιότερο να ασκούσαν όλοι μαζί πιέσεις στις μουσουλμανικές χώρες όπου ο φανατισμός είναι μεγάλος και δεν επιτρέπουν πιστούς άλλων θρησκειών ούτε καν να έχουν ναό ή να μην μπορούν ελεύθερα να ζήσουν με τρόπο που καλύπτει τις πνευματικές ανάγκες τους.

Αφού ζουν στην Ελλάδα έχουν υποχρέωση να δεχθούν ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ευθύνη πρώτα απέναντι στους πολίτες του και στην ασφάλειά τους εντός και εκτός Ελλάδος. Επίσης ότι η Αρχή της Αμοιβαιότητας υποχρεώνει την κάθε Ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίζει υπηκόους ξένων κρατών με ανάλογο τρόπο που οι κυβερνήσεις τους αντιμετωπίζουν τους Έλληνες Ορθόδοξους πολίτες.
Συνεπώς, όποιοι επιτίθενται εναντίον της Ελλάδας ή των Ελλήνων για το τέμενος, λειτουργούν εκτός των πλαισίων της τιμιότητας, διότι τίμιο θα ήταν να στραφούν στις φανατικές δυνάμεις εντός των μουσουλμανικών κρατών. Αν τόσα χρόνια που συκοφαντούν τους Έλληνες ως ρατσιστές, είχαν στραφεί στους πραγματικά υπεύθυνους στα μουσουλμανικά κράτη, τώρα ίσως να είχε λυθεί το θέμα.

Επιπλέον, η προσπάθεια να υποχρεωθεί η κυβέρνηση και η Βουλή να εγκρίνουν τη δημιουργία τεμένους, αποτελεί και παραβίαση του Ποινικού Κώδικα, είναι ποινικό αδίκημα, των άρθρων για άσκηση βίας κατά πολιτικού σώματος, με ελάχιστη ποινή 10 χρόνια κάθειρξη.

Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει γιατί βρωμάει υποκρισία και ατιμία. Επιπλέον, όσοι σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία κάνουν όλο αυτό το δίκτυο ενεργειών κατά της Ελλάδας, πλήττουν το πρόσωπο του ίδιου του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, διότι υποτίθεται (δήθεν) ότι τα κάνουν στο όνομά του, εν γνώση του και με την έγκρισή του. Ο Βασιλιάς δεν θα μπορούσε να τα γνωρίζει ούτε να τα έχει εγκρίνει διότι αποτελούν προπαρασκευή στρατιωτικού τύπου επίθεσης κατά της Ελλάδας.
Με βάση αυτά διάφορες πολιτοφυλακές (militia) μουσουλμάνων κάνουν πλύση εγκεφάλου σε νέους στρατολογημένους στο έδαφος της Ελλάδας.
Ήδη, πυρήνες της αλ-Κάιντα Σομαλίας, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Τσετσένοι, Αλβανοί-UCK και άλλοι σπέρνουν το μίσος κατά των Ελλήνων με την προοπτική για πολεμική σύγκρουση αν η Τρόικα και οι δυνάμεις που την ελέγχουν δεν μπορέσουν να σταματήσουν λαϊκή εξέγερση των Ελλήνων.Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

"ΕΚΚΛΗΣΗ" !!!!!"ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ"
.........

ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ...
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ...
ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ...
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

"ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ Π.ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ"


aa11
"ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ"

.........

ΑΠΟ ΤΟ BLOG "Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ"

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
'ΔΙΑΛΟΓΟΣ' ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ...
Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ...

<< ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ
ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ...
ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΑΚΟΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟ Ο ΒΙΩΣΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Κ.
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ 18 ΕΤΩΝ, ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΕΙΣΗ ...
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ, ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΗΡΩΪΝΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ...
ΜΠΗΚΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ...
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ...
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΗΤΑΝ Η 13η ΙΟΥΛΙΟΥ ...
ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ 18 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ...
Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ...
ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΣΟΥΡΩΤΗ ...
ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΚΟΙΜΗΘΕΙ ...
ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΗ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟΡΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΤΗΣ ΓΙΟ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ ...
ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ...
ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ...
ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ...
ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΦΥΛΑΚΤΟ ...
Η ΚΥΡΙΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:
"ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ" ...
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΥΝΗΛΘΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ...
ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΡΥΦΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΦΥΛΑΚΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:
"ΑΝΤΕ ΣΗΚΩ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ...
ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ...
ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ..."
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΑΚΟΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟ ...>>

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΣ ΠΟΝΟΣ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Κ.Τ.Λ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΘΗΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ !!!!
 Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

"TΟ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ"


沙特阿拉伯王国
"ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ"
.........

ΕΧΘΕΣ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ...
Η "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ (ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ), ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ) ...
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΒΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ...
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ "ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ" ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ 8 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ...
 
"ΜΕ ΜΙΑΣ Θ' ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ,
ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ..."
(ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)

 Η ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ...
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ...
  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, (ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ) ...
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΕΝΩ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ...
ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ (ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ) ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΡΜΕΝΙΩΝ (ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ) ...
ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΚΟΣΙΦΟΠΕΔΙΟ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ (ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ) ...
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ!!!
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ !!!

 

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

"ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ" ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ


"ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ" ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ


"ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ" ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ


" ΗΖΩΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ


"ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ" ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ


Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

"ΑΥΓΟΥΣΤΟ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ 'ΕΠΙΜΕΛΩΣ' ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ...
Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΠΡΟΣΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 'ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ' ...
ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ...
ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ...
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΧΟΜΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ...
Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ,
ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ
ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ...
ΡΩΣΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ...
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ...
ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Jisr ash-Shugur, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 120 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ...
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ...
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΤΙΣΗ, ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ...

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Η ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ...
        ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ...

ΜΗΤΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΟΣ 5 ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕ ΠΟΙΗΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !!!
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ...

ΣΤΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΤΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ...
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΗΔΗ ΣΤΗ ΧΟΜΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΚΕΡΑΙΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ...
ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ...
ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 ΑΜΑΧΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗ ΧΟΜΣ, ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΛΙ ...
ΣΤΗ ΛΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΔΑΣΩΔΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΕΦΗΒΟΥΣ ...
ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ...

ΑΠΗΓΑΓΑΝ 12 ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΙΡΑΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ...
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, Η ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ...

Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ!!!Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

"ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

"ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
.........

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...
ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑΚΕΡΟ ...
ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΟΖΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΙΓΚΣ ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΛΗ, ΣΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΗΚΑΜΕ ΠΙΘΗΚΟΙ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ...
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΚΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ...
ΔΑΜΑΣΑΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΖΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΙΓΚΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ...
ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΚΡΟΜΟΣΜΟ, 
Σ' ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΕΓΑΚΟΣΜΟ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ 
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΓΕΥΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΤΑ ΑΡΡΗΤΑ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΕΠΕΡΚΟΣΜΑ ΓΛΥΚΙΕΣ !!!
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΤΡΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ...
ΝΗΠΙΑ ΑΚΑΚΙΑΣ ΝΙΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ...
ΝΙΚΑΝΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ...
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ...
ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΤΡΑΝΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΤΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΔΟΝΤΑΣ ΤΟ:
<ΑΓΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ, ΠΛΗΡΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΣΟΥ> !!!

"ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ" .....

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

"ΑΝΘΙΣΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ"Φωτογραφία για Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου Ιησού
"ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"
.........

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΚΑΝΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ...
ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ
Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ...
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ !!!