Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ" (ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ)


ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΑΞΗ
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ


Ιρανών στρατιωτών πορεία κατά τη διάρκεια της ετήσιας στρατιωτικής παρέλασης που σηματοδοτεί το Ιράν


.                                                                                                                                                                  .


ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΔΗΛΩΣΕ:
"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ..."
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ "ALAEBBIN BOROUJERDI", ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΤΙ:
"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ...
ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΨΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ..."
ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟ 1948, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ
ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ...
"ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ...
ΠΩΣ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ Η ΧΑΜΑΣ", ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ...
ΣΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΘΡΗΣΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΑΜΕΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ..."

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ...
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΜΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!

+++