Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

¨ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΛΟΓΩ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ"


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑΤο αυξανόμενο ποσοστό ανεργίας στη Γερμανία έχει αναγκάσει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων να εγκατασταθείτε μόνιμα σε κάμπινγκ, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρήματα.


Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Spiegel τη Τετάρτη, χιλιάδες άνθρωποι έχουν μετατρέψει τα κάμπινγκ από προορισμούς διακοπών σε κατοικημένες κοινότητες ισχυριζόμενοι ότι δεν μπορούν να αντέξουν  σε αστικές περιοχές. 
"Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, όλο και περισσότεροι κατασκηνωτές διαβιώνουν σχεδόν όλο το χρόνο", δήλωσε ο Leo Ingenlath, ο πρόεδρος του Συνδέσμου αναψυχής και επιχειρήσεων κάμπινγκ  σε Γερμανία Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. 
Η έκθεση αναφέρει ότι, λόγω της χαλάρωσης των νόμων, οι ενοικιαστές δεν είναι αναγκαίο  να παρουσιάσουν την πιστοποίηση ιδιοκτησίας κατά την εγγραφή τους αφού αντιμετωπίζονται ελαστικά από την κυβέρνηση, η οποία τους επιτρέπει να επιλέξουν να δηλώσουν σαν μόνιμη κατοικία ένα κάμπινγκ. 
Ιστοσελίδες Κατασκήνωσης διαφημίζουν τη δυνατότητα καταχώρισης πολλών κάμπινγκ ως κύρια διεύθυνση. 

Ακόμη η ταχυδρομική υπηρεσία της Γερμανίας, Deutsche Post, τώρα προσφέρει συμβουλές "στην ιστοσελίδα της για εκείνους που σχεδιάζουν να μετακινηθούν σε ένα κάμπινγκ με πλήρη απασχόληση», προστίθεται στην έκθεση.

Τα επίσημα στοιχεία από το Γραφείο Εργασίας της Γερμανίας την Πέμπτη έδειξαν ότι το ποσοστό ανεργίας της χώρας αναρριχήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο του 2011 σχετικά με εποχικά προσαρμοσμένη βάση το Νοέμβριο. 
Ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία αυξήθηκε από 10.000 σε 2.985.000 για τον μήνα αυτόν,όπως έδειξαν τα επίσημα στοιχεία.
Η ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας (Destatis) και η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Eurostat, ανέφερε τον Οκτώβριο ότι το 16,1% του πληθυσμού της Γερμανίας ή περίπου 13 εκατομμύρια άνθρωποι διατρέχουν τον κίνδυνο να βυθιστεί στην απολυτη φτώχεια !!!

+++

ΠΗΓΗ: PRESSTV