Στο Κάιρο για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες χιόνισε. Η νυχτερινή θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές της αιγυπτιακής πρωτεύουσας έπεσε σε +3 ° C. Την Παρασκευή το απόγευμα το θερμόμετρο στο Κάιρο έδειχνε 7 βαθμούς πάνω από το μηδέν, δηλαδή ήταν η χαμηλότερη θερμοκρασία τα τελευταία 120 και πάνω χρόνια παρατηρήσεων του καιρού. Το χιόνι σκέπασε και άλλες περιοχές της χώρας. Στην Αλεξάνδρεια κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ακινητοποιήθηκε το λιμάνι στο Σινά. Σε ορισμένες περιοχές, το πάχος του χιονιού έφτασε τα 3-5 εκατοστά. Ο καιρός αυτός για τους κατοίκους της χώρας, όπου η μέση θερμοκρασία το χειμώνα ανέρχεται συνήθως σε 18 βαθμούς πάνω από το μηδέν, στάθηκε πολύ σοβαρή δοκιμασία. Τέτοιο καιρό δεν περίμενε κανείς μαζί και οι μετεωρολόγοι.
Απ’ ότι φαίνεται, το μόνο πρόσωπο που δεν προέβλεπε μόνο την τρέχουσα κατάσταση, αλλά και πρόβλεψε με ακρίβεια και την ημερομηνία της, ήταν η Τζόι Αγιάντ, αστρολόγος αριθμολόγος από το Κάιρο. Η Τζόι Αγιάντ εξέφρασε τελευταία τις προβλέψεις της για το τέλος του 2013 και το επόμενο έτος στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας». Νωρίτερα η «βασίλισσα των προφητειών», όπως αποκαλούν την κυρία Τζόι Αγιάντ στην Αίγυπτο, προείπε την πτώση δύο καθεστώτων – του Χόσνι Μουμπάρακ και του Μοχάμεντ Μόρσι, καθώς επίσης και έκανε πολλές άλλες προβλέψεις, που έχουν γίνει πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια.
ΦΡ: Τι νιώθετε κοιτάζοντας το χιόνι από το παράθυρο;
ΤΑ: Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά εγώ, όπως και όλοι στο Κάιρο, κρυώνω πολύ. Ωστόσο, πρέπει να προειδοποιήσω ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο χιόνι αυτού του χειμώνα στο Κάιρο. Εξάλλου, αυτό τον χειμώνα θα πέσει μεγάλη παγωνιά σε πολλές χώρες.
Όσον αφορά το έτος που έρχεται, που στην Ανατολική Ασία ονομάζεται «Έτος του αλόγου», ενώ εγώ το ονομάζω «Έτος του Ομιλούντος Ουρανού», θα είναι χρονιά παγκόσμιων αλλαγών, τόσο στις καθαρά πρακτικές γήινες υποθέσεις, όσο και στον πνευματικό τομέα.
ΦΡ: Οι αλλαγές δεν θα είναι απαραίτητα προς το χειρότερο;
ΤΑ: Το 2014 γενικά θα είναι το καλύτερο έτος, μάλιστα, όχι μόνο για την Αίγυπτο, αλλά και για πολλές άλλες χώρες. Ειδικά γιατί αν κάνουμε το άθροισμα στους μονοψήφιους αριθμούς του 2014, θα έχουμε 7 (2 +1 +0 +4 = 7). Σύμφωνα με την Τορά, την Αγία Γραφή και το Κοράνι, ο αριθμός 7 σημαίνει τελειότητα. Έτσι, λοιπόν, συγχαίρω τον αιγυπτιακό λαό για το ερχόμενο έτος κάτω από το σύμβολο του αριθμού 7. Το 2013 ήταν γεμάτο από διαζύγια και διαχωρισμούς, ενώ το επόμενο έτος θα είναι γεμάτο από πολλούς γάμους και ανταμώσεις.
Ο αριθμό 7 θα έχει μεγάλη σημασία για τη Ρωσία και την Αίγυπτο. Το 2014 περιμένει τόσο τη Ρωσία, όσο και την Αίγυπτο μεγάλη επιτυχία, που θα έρθει, όπως συμβαίνει πάντα, μέσα από τις δοκιμές.
Δεν είναι και τόσο καλή πρόβλεψη για το Λίβανο: οι κάτοικοι αυτής της χώρας θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να αποφευχθεί το χειρότερο. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιουσδήποτε καυγάδες και μαλώματα.
 Ο αριθμός 7 δεν θα φέρει ησυχία και στους κατοίκους των ΗΠΑ. Σ’ αυτή τη χώρα μπορεί να συμβούν το επόμενο έτος σοβαροί φυσικοί κατακλυσμοί. Εκτός απ’ αυτό στη χώρα θα σημειωθεί διάσπαση της κοινωνίας, που μπορεί να σταθεί η αρχή του τέλους της Αμερικής την οποία έχουμε συνηθίσει.
ΦΡ: Τι περιμένει την «Φωνή της Ρωσίας» το νέο έτος;
ΤΑ: Οι λέξεις «Голос России» (Φωνή της Ρωσίας) μας δίνουν τον αριθμό 7, για τον οποίο μιλήσαμε παραπάνω. Είναι, όπως είπα, ο αριθμός της νίκης. Τη «Φωνή της Ρωσίας» την περιμένει αν όχι 100%, τότε τουλάχιστον 90% καλή χρονιά.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
«Το 2014 ο χάρτης του κόσμου θα αλλάξει και η Ρωσία θα έχει μεγαλύτερη επιρροή από την Αμερική και την Κίνα».
Τη Σαουδική Αραβία την περιμένουν στο εγγύς μέλλον πλημμύρες. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προβλέψεις που έκανε σε συνέντευξή της στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» η Αιγύπτια μάντισσα Τζόι Αγιάντ.
Την γυναίκα αυτή την αποκαλούν στο Κάιρο «βασίλισσα των προφητειών». Η προφητεία του μέλλοντος στην Αίγυπτο είναι αρχαίο και αξιότιμο είδος ασχολίας. Οι Αιγύπτιοι, εξάλλου, δεν πιστεύουν σε όλους τους μάγους, ενώ τις προφητείες της Τζόι Αγιάντ τις αντιλαμβάνονται σοβαρά πάρα πολλοί κάτοικοι αυτής της χώρας.
« Είχα προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση στην εκκλησία της Αλεξάνδρειας, τον θάνατο του αντιπροέδρου της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν, το σεισμό στο Ιράν και τον τυφώνα στις ΗΠΑ. Όλα αυτά είναι καταγραμμένα στη σελίδα μου στο Facebook» είπε στη Φωνή της Ρωσίας.
Για το μέλλον αποκαλύπτει :
«Μπορώ να πω - και το λέω αυτό για πρώτη φορά - ότι η Ρωσία θα έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο, μεγαλύτερη από την Αμερική και την Κίνα. Η Αίγυπτος θα γίνει και πάλι ηγέτιδα μεταξύ των αραβικών κρατών. Η Αίγυπτος και η Ρωσία θα δημιουργήσουν ισχυρή συμμαχία. Τους γείτονες της Αιγύπτου τους περιμένουν δύσκολοι καιροί. Θα γίνει νέα επανάσταση στην Τυνησία και νέα αλλαγή της εξουσίας στη Λιβύη.
Εκτός απ’ αυτό, στην περιοχή μας θα συμβούν φυσικοί κατακλυσμοί. Στην Αίγυπτο, π.χ., θα πέσουν χιόνια. Θα πληγεί από μεγάλες πλημμύρες η Σαουδική Αραβία, μάλλον η Τζέντα.
Το 2014 θα αλλάξει ο χάρτης του κόσμου, γεγονός που θα βρει την αντανάκλασή του και στη Ρωσία. Η Ρωσία θα χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσει μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. Θα το πετύχει αυτό χάρη στις δυναμικές δομές της και χάρη σε κάποιες τεχνολογίες, τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμη.
Γενικά σύντομα θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στον κόσμο . Όλα τα σημαντικά γεγονότα που είχαν προκαθορίσει την αρχή της νέας εποχής είχαν ήδη συμβεί το 2013. Πολλά απ’ αυτά τα γεγονότα προς το παρόν είναι κρυμμένα από τους ανθρώπους, αλλά αργότερα θα τα μάθουμε. Όλοι μας πρέπει να περιμένουμε νέους καιρούς. Έρχονται ήδη.!!!

+++

 ΠΗΓΗ: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ



Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο: http://greek.ruvr.ru/2013_12_16/255963434/