Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: "ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΗΠΑ"ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ 
ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΧΟΙ !!!  


Ιράν Ενόπλων Δυνάμεων Αρχηγός του Επιτελείου υποστράτηγος Χασάν Firouzabadi


Αν οι απειλές Αμερικανών αξιωματούχων για στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν δεν είναι « πολιτική μπλόφα », η Ισλαμική Δημοκρατία είναι έτοιμη να δώσει « αποφασιστική »μάχη κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
"Είμαστε έτοιμοι για την αποφασιστική πόλεμο με τις ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς [του Ισραήλ]», δήλωσε ο υποστράτηγος Χασάν Firouzabadi σήμερα Τετάρτη 12/2/2014.
Το Ιράν έχει προετοιμαστεί για μια τέτοια μάχη όπως δείχουν οι συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις, είπε, τονίζοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι έτοιμες να αποκρούσουν οποιαδήποτε στρατιωτική επιθετικότητα.
Ο ανώτατος διοικητής προειδοποίησε ότι σε περίπτωση επίθεσης κατά του Ιράν, όλα τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα είναι στοχευμένα, «Προειδοποιούμε ότι εάν οι δυνάμεις μας απειληθούν με  επίθεση από οποιοδήποτε έδαφος, θα χτυπήσουμε όλες τις θέσεις που ανήκουν στο εν λόγω [εδάφος], », είπε ο Firouzabadi.
Ο ίδιος είπε ότι το Ιράν δεν τρέφει εχθρότητα προς οποιαδήποτε από τις χώρες της περιοχής, αλλά «αν δεχθούμε επίθεση από αμερικανικές βάσεις στην περιοχή, αυτές θα θεωρηθούν άμεσα εχθρικός στόχος."
Ο ανώτερος διοικητής έκανε τις παρατηρήσεις ως αντίδραση στις απειλές αξιωματούχους των ΗΠΑ », τις τελευταίες εβδομάδες ότι όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης και της στρατιωτικής δράσης, είναι πιθανές κατά του Ιράν.
Εν τω μεταξύ, ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Rouhani δήλωσε επίσης την Τρίτη ότι η ρητορική της απειλής κατά του ιρανικού έθνους είναι «άνευ αξίας και παιδαριώδης».

ΠΗΓΗ: PRESSTV

.                                                                                                                                                                                      .