Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

"ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ Η ΦΤΩΧΙΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!
10.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 330.000 ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 
Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με τη βοήθεια της κοινωνικής πρόνοιας στη Γερμανία, παρά του ότι η χώρα θεωρείται ως ένα από τα πιο οικονομικά σταθερό κράτος του κόσμου.
330.000 άνθρωποι είναι άστεγοι στη χώρα.
Ο Cansel Kiziltepe, του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) νομοθέτης, είπε Press TV, "Θέλω η κυβέρνηση να εξασφαλίσει τα έξοδα για την ύπαρξη ενός κοινωνικού πολιτισμού για τους άστεγους, για την παιδική φτώχεια, τη φτώχεια των μισθών και η φτώχεια των ηλικιωμένων. Όλα αυτά πρέπει να καλύπτονται από την κυβέρνηση. "

O Wolfgang Strengmann από το Κόμμα των Πρασίνων, αναφέρει επίσης ότι η τρέχουσα οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε μια σοβαρή κοινωνική κρίση στη Γερμανία.
"Ευνοούνται οι πλούσιοι διότι η μεσαία τάξη είναι ως επί το πλείστον εκείνη που πληρώνει για την κοινωνική ασφάλιση, ενώ η ανώτερη τάξη πληρώνει λιγότερο γι 'αυτό", δήλωσε ο Strengmann.
Ένας στους τρεις έφηβους στη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο, ζει με την κυβερνητική βοήθεια. Οι ηλικιωμένοι επηρεάζονται επίσης από τη φτώχεια, δεδομένου ότι οι συντάξεις δεν είναι αρκετές για να παρέχουν ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο.
Υπάρχουν σήμερα περίπου 5.000 άστεγοι στο Βερολίνο. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι μέχρι το 2015, ο αριθμός θα αυξηθεί κατά 15 τοις εκατό, λόγω προβλήματος που προκαλείται από την αύξηση του μισθώματος.
Η Γερμανία έχει επαινεθεί για την κατοχή ενός μικρού αριθμού της ανεργίας. Ωστόσο, μόνο το 1,2 τοις εκατό των ατόμων που λαμβάνουν κοινωνική βοήθεια έχουν ήδη μια θέση εργασίας. Η κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή ένα ελάχιστο μισθό 8,5 ευρώ ανά ώρα, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανεργίας.
Τα τελευταία στοιχεία από την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας (Destatis) δείχνουν ότι ο αριθμός των φτωχών Γερμανών αυξάνεται σταθερά στη χώρα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, 16,1 τοις εκατό του πληθυσμού της Γερμανίας ή περίπου 13 εκατομμύρια άνθρωποι διατρέχουν τον κίνδυνο να βυθιστεί σε σχετική φτώχεια.!!!

ΠΗΓΗ: PRESSTV