Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

"ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ"


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ 
F-16 ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ !!!ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Το HellasForce αποκαλύπτει σήμερα το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έγινε στην Οδησσό.
Γυναίκες βιάστηκαν και κάηκαν ζωντανές από τους ναζί. Η έγκυος γυναίκα στραγγαλίστηκε από τους εισβολείς, υπάρχει το βίντεο με τον δολοφόνο.

Οι Ουκρανοί ναζί είχαν μπει πάνοπλοι στο κτίριο, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους άνδρες με σφαίρες στο κεφάλι. Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν ζωντανές τις γυναίκες. Όλα αυτά με φωτογραφίες – ντοκουμέντα μέσα από το σφαγείο που έγινε το έγκλημα και αναλυτική περιγραφή.
Η αυτοψία που έγινε λοιπόν στην οποία μετείχαν και Ρώσοι επιτελείς που κατέφθασαν για αυτό τον σκοπό συμπέραναν τα εξής:
Τα θύματα ήταν πολύ περισσότερα από 42, όπως υποστηρίζει η επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου. Οι παρακρατικές ομάδες φασιστών εισέβαλλαν στο κτίριο και αιχμαλώτισαν δεκάδες πολίτες όπου και τους δολοφόνησαν όλους με θηριωδία χωρίς να αφήσουν μάρτυρες.

Η φωτιά μπήκε μετά σε μέρη του κτιρίου ή απ' ευθείας στα πρόσωπα των θυμάτων ώστε να χαθούν τα ίχνη των δολοφονιών και να χρεωθούν τα πάντα στην πυρκαγιά.
Η πρώτη πράξη ήταν να καούν οι σκηνές των διαδηλωτών που βρισκόντουσαν εκτός κτιρίου. Έτσι δόθηκε η εντύπωση πως η φωτιά ήταν μεγάλη και ξεκίνησε απ” έξω.
Η δεύτερη κίνηση ήταν να επιτεθούν στους διαδηλωτές που φυλούσαν την κεντρική πύλη. Οι διαδηλωτές κάηκαν ολοσχερώς πρώτα στην κεντρική είσοδο……έπειτα στις υπόλοιπες δύο. 
Oι Ουκρανοί φασίστες δρουν ανενόχλητοι.
Οι άτυχοι διαδηλωτές οδηγούνται σε δωμάτια που μετατράπηκαν σε κρεματόρια. 
Οι ναζιστές που πολιόρκησαν το κτίριο, κατάφεραν να εισβάλλουν, έσφαξαν ανενόχλητοι πολλές φορές παριστάνοντας τους φεντεραλιστές. 
Σε πολλές φωτογραφίες φαίνονται υποτιθέμενοι «ρωσόφιλοι» να δρουν μαζί με τους ναζί. Για να γίνει το σενάριο της προβοκάτσιας.
Θύματα που βρέθηκαν πίσω από τις εισόδους όπου εκδηλώθηκε η φωτιά κατά την εισβολή, έχουν καεί ολοσχερώς.
Πτώματα καμμένα και στοιβαγμένα, αλλά σε ορόφους όπου δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Προφανώς κάποιοι μετέφεραν εκεί τις σορούς των άτυχων διαδηλωτών.
- Δίπλα από τα καμμένα πτώματα, παραμένουν άθικτα αντικείμενα όπως η ξύλινη κουπαστή της σκάλας…
- Τα τραπέζια και τα άλλα ξύλινα αντικείμενα στα οδοφράγματα είναι άθικτα.

- Πως είχαν στηθεί τα οδοφράγματα; Μα από τους φασίστες για να εμποδίσουν την έξοδο διαφυγής στους πάνω ορόφους που είχαν ήδη καταλάβει.
Οι δολοφονημένοι πολίτες έχουν καεί από τους ώμους και πάνω για να κρυφτούν τα σημάδια από την κακοποιηση ή τις σφαίρες. Πως είναι δυνατόν κάποιος να καίγεται στο πρόσωπο αλλά το υπόλοιπο σώμα, ακόμα και τα ρούχα να παραμένουν άθικτα; Όταν ειδικά το πρόσωπο είναι το τελευταίο που καίγεται σε συνθήκες πυρκαγιάς;
Άλλο σημαντικό εύρημα είναι η σκόνη από τους πυροσβεστήρες δίπλα από τις σορούς. Τους χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι φασίστες αφού έκαιγαν τους πολίτες για να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά.
Πτώματα που δεν φέρουν σημάδια από εγκαύματα. Είναι οι άτυχοι που δολοφονήθηκαν αλλά δεν πρόλαβαν οι φονιάδες να τους κάψουν. Ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Το σκηνικό της φρίκης συνεχίζεται:                          Άτυχη γυναίκα βιάστηκε κτηνωδώς και έπειτα την περιέλουσαν ζωντανή στο πρόσωπο με εύφλεκτο υλικό για να την κάψουν ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη.  Η γυναίκα κάηκε ζωντανή.
Υπάρχουν διαδηλωτές που δολοφονήθηκαν από σφαίρες αλλά δεν πρόλαβαν να τους κάψουν οι ναζί.
Μακάβρια ευρήματα παντού. Άνθρωποι με καμμένα κεφάλια αλλά άθικτα ρούχα. Η ναζιστική θηριωδία στο μεγαλείο της.
Και τώρα το πιο φρικιαστικό έγκλημα: Η έγκυος γυναίκα που η φωτογραφία της συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Η γυναίκα στραγγαλίστηκε με καλώδιο από τους ναζί, αφού πάλεψε σκληρά για την ζωή της και την ζωή του αγέννητου παιδιού της.
Το βίντεο ντοκουμέντο όμως κατέγραψε την δολοφονία της και την απέλπιδα προσπάθεια της να σωθεί δεν θεωρούμε όμως σωστό να το παρουσιάσουμε.                                                                     Αρκετά σοκαριστήκαμε με τη φωτογραφία της εγκύου και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης της Ελληνικής κυβέρνησης προς τα κτήνη ...

ΠΗΓΗ: HELLAS FORCE