Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

"ΑΡΩΝΙΑ: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ"ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΩΝΙΑ !!!


Αρωνια 100gr 0

ΜΑΥΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ARONIA MELANOKARPA
Ο χυμός από τους καρπούς της aronia χαρακτηρίζεται από το πλούσιο περιεχόμενο των βιολογικά ενεργών ουσιών. Περιέχει τις βιταμίνες P, E, C, K, B2 και τα ιχνοστοιχεία μαγνήσιο, σίδηρο κ.τ.λ. Το περιεχόμενο του ιωδίου είναι 3 έως 4 φορές μεγαλύτερο σε σύγκριση με τα άλλα φρούτα, γεγονός που μετατρέπει την aronia σε πολύτιμη τροφή κατά την έλλειψη ιωδίου και την ομαλοποίηση της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα. Σαν τροφή το φάρμακο aronia χρησιμοποιήθηκε από τα παλιά χρόνια. Σήμερα το ίδιο περιλαμβάνεται στο ονοματολόγιο των παρασκευασμάτων που εφαρμόζονται κατά σειράς ασθενειών της σύχρονης εποχής (σακχαρώδης διαβήτης, αλλοιώσεις προερχόμενες από ακτινοθεραπείες, υπέρταση). Η έλλειψη σακχαρόζης στο χυμό και η ύπαρξη σορβιτόλης μετατρέπει την aronia σε ιδανικό χυμό για όσους πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Ενώ ο συνδιασμός του χυμού από aronia και πηκτίνη, απελευθερώνει το οργανισμό από τις ραδιενεργές ουσίες και τα ιόντα των βαρέων μετάλλων. Η aronia είναι θεραπευτικό μέσο και για όσους έχουν συσσωρεύσει στον οργανισμό τους, την κακιά χοληστερόλη στο αίμα τους. Επιδρά προφυλακτικά εναντίον των κακοηθών ασθενιών. Εφαρμόζεται στην αποτοξίνωση του οργανιζμού μετά από ακτινοθεραπεία και χημειθεραπεία. Κατά της υπέρτασης συστήνεται η λήψη 50ml χυμού τρείς φορές την ημέρα επί τέσσερεις εβδομάδες. Με την συνταγή αυτή σε υπέρταση ελαφράς μορφής, η πίεση του αίματος μπορεί να ρυθμιστεί και να σταθεροποιηθεί στα φυσιολογικά όρια δηλαδή 80-120. Μετά από διακοπή δύο μηνών επαναλαμβάνεται το σχήμα θεραπείας. Με χυμό από τους καρπούς aronia μπορεί να συμπληρωθεί η θεραπεία και πολλών άλλων ασθενειών  (δερματικών κακώσεων, αλλεργικών καταστάσεων, ρευματικά).
Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση, όσον αφορά τη αγορά και τη δοσολογία ...
Αναζητάμε τιμοκατάλογο και κατάστημα διάθεσης γιατί πιστεύουμε στα άμεσα θεραπευτικά και ευεγερτικά αποτελέσματα της χρήσης του ...
Οι μαρτυρίες πολλών συνανθρώπων μας πιστοποιούν τη θεαματικά ιαματική του δράση !!!

.                                                                                                                                                                                          .