Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

"ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 632 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ"

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1991, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:
"632 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ" ...
ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ 300 ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΘΗΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΕΣΗΣ !!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η "ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Χ.Υ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Ε.Χ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ...
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ...
Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΨΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ !!!


.                                                                                    .