Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

"ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ;"ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΠΕΡΙ ΤΟ 60%)!!! ΠΡΟΤΙΜΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ(!!!) ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ...Ή ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΩΝΕΙ.

ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΑΝΟΥΣ.
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ "ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ" ΟΣΑ "ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ" ΣΕ "ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΝΟΣ "ΝΕΟΥ" ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΘΕΟ).

ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΗΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΒΟΛΕΣ" ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΑΘΕΙΑ, ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ  ΠΟΥ ΦΡΟΝΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ) ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ(!!!)...ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(!!!).

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ,,,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ(!!!).

Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ , ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ...
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ..
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΘΕΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΕΙΤΕ ΨΥΧΡΑ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΣΗΨΗ. 

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ "ΠΟΝΟ" ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ...ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ "ΓΟΛΓΟΘΑ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗΣ.

ΝΑΙ ...ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ)...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ....
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

+++