Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

"ΜΑΝΟΥΛΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΠΕΙΝΑΩ...": ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!


Πάτρα: Σήμερα Σάββατο η 5η Εκπαιδευτική Διημερίδα Παιδιατρικής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Στο συνεδριακό του ΑΤΕΙ

Απίστευτες καταστάσεις καταγράφονται καθημερινά στην Πάτρα της κρίσης με θύματα παιδιά οικογενειών τα οποία ακούνε και βιώνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς τους. Τελευταίο περιστατικό, η καταγραφή από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο σε Δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, που αφορά σε εμφάνιση κατάθλιψης από επτάχρονο κοριτσάκι το οποίο ζει μέσα σε συνθήκες φτώχειας, με τους γονείς του πολλές φορές να αδυνατούν ακόμα και να εξασφαλίσουν τροφή.

Το περιστατικό είναι επίσημα καταγεγραμμένο και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων της Πάτρας. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, δεκάχρονη η οποία έχει μια ακόμα αδελφή, με τους γονείς της να εργάζονται στο δημόσιο, αλλά μετά τις περικοπές στους μισθούς να έρχονται αντιμέτωποι ακόμα και με τον κίνδυνο πλειστηριασμού του σπιτιού που είχαν πάρει με δάνειο, εμφάνισε νευρική ανορεξία, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η δεκάχρονη παρακολουθείται από ψυχολόγο και άλλους γιατρούς.

Στα περιστατικά με θύματα παιδιά – λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει ολοένα και περισσότερες οικογένειες – αυτό που έκπληκτα είδαν και άκουσαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τα μέλη της οργάνωσης «Φωτεινό Αστέρι» ήταν τραγικό, Τα μέλη του Συλλόγου κατά την επίσκεψή τους σε σπίτι οικογένειας, έντρομα άκουσαν μια εξάχρονη να φωνάζει πριν καν μπουν μέσα στο σπίτι «μανούλα η κοιλίτσα μου φωνάζει πεινάω».

ΠΗΓΗ

+++