Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

"ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ"ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η "ΠΟΛΗ" ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΟ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΡΗΞΗ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ...
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ !!!

 Turkiye Islam
 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Την αυτοκρατορική πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη, την Βασιλίδα των πόλεων που έχει περιπέσει στην… αθεΐα, απειλούν τώρα οι Τζιχαντιστες σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, που επικαλείται επίσημο έντυπο των φανατικών ισλαμιστών.
Όπως αναφέρεται, ο νέος μεγαλεπήβολος στόχος των Τζιχαντιστών είναι να κυριαρχήσουν στην Κωνσταντινούπολη, την αυτοκρατορική Konstantiniyye όπως αναφέρουν, για να προωθήσουν το νέο αυτοκρατορικό τζιχαντιστικό χαλιφάτο και να τιμωρήσουν τους σημερινούς άθεους κυρίαρχους της.
Οι Τζιχαντιστές καταγγέλλουν την Τουρκία ότι έχει συμμαχήσει με τους εχθρούς τους για να ενισχύσει τους άθεους, όπως τους χαρακτηρίζουν Κούρδους, που μάχονται εναντίον του ισλαμικού κράτους. Παράλληλα εξαπολύουν βαριές κατηγορίες κατά του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας, το HDP και του ΡΚΚ, απειλώντας τους με καινούργιες επιθέσεις αυτοκτονίας όπως αυτή που έγινε στο Suruç με δεκάδες Κούρδους νεκρούς.
Οι Τζιχαντιστές δεν παραλείπουν να απειλήσουν και την ίδια την Τουρκία με ολοκληρωτικό εσωτερικό πόλεμο που θα συνοδεύεται με ποταμούς αίματος σε όλη την τουρκική επικράτεια, αν ο Ερντογάν, όπως υποστηρίζουν, συνεχίσει την σημερινή του στάση στον πόλεμο μεταξύ των Κούρδων και των Τζιχαντιστών.
Όπως φαίνεται η Τουρκία του Ερντογάν έχει αρχίσει να πληρώνει την υπερφίαλη και οπορτουνιστική πολιτική της να στηρίξει με κάθε μέσο το «τέρας» των Τζιχαντιστών, που έχει βάψει με αίμα όλη την Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ
  
+++