Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

"ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"

10 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Vladimir Poutine recevait l'ambassadeur d'Arabie saoudite Abdulrahman Al-Rassi au Kremlin, fin mai.
Το συμβόλαιο υπογράφτηκε στο πλαίσιο αναθέρμανσης των σχέσεών τους  που είχαν ψυχρανθεί από την υποστήριξη του Πούτιν στον Άσαντ . Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η μεταστροφή της ρωσικής διπλωματίας ;;;
(Latribune,RT  07/07/2015)Η ΡΩΣΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΖΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ
To Riyad θα επενδύσει 10 δις δολάρια στη Ρωσία κυρίως στα ακίνητα και την γεωργία.Είναι ένα συμβόλαιο τονωτικό για την ρωσική οικονομία που αντιμετωπίζει δυσκολίες.Την Δευτέρα 6 Ιουλίου το Ταμείο των Δημοσίων Επενδύσεων  υπέγραψε συμφωνία με το αντίστοιχο ρωσικό (RDIF) για να επενδύσει 10 δις δολάρια (9,11 δις euros) en Russie, μεταφέρει η Wall Street Journal.Αυτά τα χρήματα αφορούν επενδύσεις στον τομέα της  γεωργίας,ιατρικής,πληροφορικής και ακινήτων. Ήδη επικυρώθηκαν 7 project .Δέκα θα όφειλαν να συμφωνηθούν από σήμερα ως το τέλος της χρονιάς. Δήλωσε ο Kirill Dmitriev, διευθυντής του ρωσικού Ταμείου Επενδύσεων.
Το 2015,το Ακαθάριστο Εθνικό Προιόν της Ρωσίας θα πέσει κατά  3,4%, σύμφωνα με το ΔΝΤ που παράλληλα προβλέπει μια ισχνή ανάπτυξη της τάξης του 0,2% το 2016.Οι βάσεις αυτής της συμφωνίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του Οικονομικού forum της Αγίας Πετρούπολης  κατά την συνάντηση του σαουδάραβα πρίγκηπα Mohammad bin Salman Al Saud, και του ίδιου του Πούτιν τον Ιούνη σύμφωνα με το RDIF.

 Πάντως η τελευταία ρωσική πρόταση στο συριακό τέθηκε στον σύριο ΥΠΕΞ στην προ ημερών επίσκεψή του στη Μόσχα και αφορά την δημιουργία νέας συμμαχίας αντιτρομοκρατικής με τη συμμετοχή Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας στην οποία κλήθηκε να ενταχθεί και η Δαμασκός.Εξισωτισμός θύτη και θύματος.Μετατόπιση του Πούτιν στις θέσεις Ομπάμα που «πολεμάει» την ΙSIS με την αντιτρομοκρατική συμμαχία στην οποία συμμετείχαν οι χώρες  αρχιτρομοκράτες όπως η Σ Αραβία.
Reuters 
Επιχειρούν να καθαρίσουν τα ίχνη των φονιάδων 200.000 ατόμων.Η Ρωσία επιχειρεί να ενδυναμώσει τις σχέσεις της με κάποιους εταίρους όπως η Κίνα εξ αιτίας των υφιστάμενων τιμωριών από την ΕΕ λόγω του ουκρανικού. Παράλληλα αποπειράται ένα άνοιγμα σε στρατηγικούς συμμάχους του ΝΑΤΟ όπως η Τουρκία που αιματοκύλισε τη Συρία με τη συμφωνία του αγωγού και την κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων  αλλά και το νο1 αντιπάλου όλης της μετριοπαθούς ανατολής την μήτρα του κακού της ουαχαμπίτικης ιδεολογίας που ριζοσπαστικοποίησε το μεγάλο κλάδο του ισλάμ τον σουνιτισμό την αιμοσταγή μοναρχία του κόλπου. Στο βωμό του χρήματος και της επικράτησης οι αξίες οι παραδόσεις οι ιδέες μιας εναλλακτικής Ρωσίας θυσιάζονται.Πάντως στην ευαγγελική γλώσσα της ορθοδοξίας που λανσάρει ως ιδεολόγημα η Ρωσία είναι άτοπο να δουλεύεις δύο αφεντικά αλλά και είναι φαρσοκωμωδία το να είσαι υπηρέτης 2 αφεντάδων……..
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ

ΠΗΓΗ

+++