Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

"ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ"
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ...
ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ;
ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΩΣΟΥΣ;

Kosovo-nezavisnost


O Υπουργός του Κοσσυφοπεδίου για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, Μπεκίμ Collaku δήλωσε ότι το επόμενο έτος «oι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου θα μετακινούνται ελεύθερα στις χώρες της ΕΕ,« αναφέρει η  Gazeta Express.
Η υπογραφή της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης αναμένεται να λάβει χώρα αυτό το καλοκαίρι, η οποία θα καθορίσει το πρώτο βήμα προς την ένταξη του ψευδοκράτους στην ΕΕ.
Το επόμενο έτος, οι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου θα απολαμβάνουν την ελευθερία κινήσεων, χωρίς βίζα, στη ζώνη Σένγκεν, δήλωσε ο υπουργός Collaku.
Σύμφωνα με Collaku, η υπογραφή της SAA θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό το Κοσσυφοπέδιο, με την αύξηση των ξένων επενδύσεων, δεδομένου ότι μεγάλοι επενδυτές δεν βλέπουν με τον ίδιο τρόπο σε μια χώρα που δεν έχει καμία σχέση με την ΕΕ και μια χώρα που εφαρμόζει την SAA. (Gazeta Express 22/7/15)
Ουσιαστικά θα απολαμβάνουν την μια από τις 4 ελευθερίες της Συνθήκης του Μάαστριχτ αυτής της ελεύθερης διακίνησης πολιτών.
Οι κοσοβάροι δεν είναι αποσχιστές είναι αποδεκτοί από την διεθνή κοινότητα και μάλιστρα μπαίνουν σε τροχιά ένταξης στην ΕΕ.Οι νεορώσοι όπως αυτοαποκαλούνται κι αυτοκαθορίζονται στο Ντονμπάς για την ΕΕ και τις ΗΠΑ είναι μιάσματα που χρήζουν κτηνώδους αντιμετώπισης και αντιμετωπίζονται με γενοκτονία και μαζικές εθνοτικές εκκαθαρίσεις.Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

ΠΗΓΗ

+++