Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

"ΠΟΙΟΣ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ"


ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΟ 2015 !!!

Izadi γυναίκες κοιτάζουν στο Al-Τουν Kopri κέντρο υγείας, που βρίσκεται στη μέση μεταξύ της βόρειας ιρακινή πόλη Κιρκούκ και Ερμπίλ, μετά αφέθηκαν ελεύθεροι με περίπου 200 ως επί το πλείστον ηλικιωμένα μέλη της στο Ιράκ Izadi μειοψηφίας κοντά στο Κιρκούκ στις 17η Ιανουαρίου του 2015, αφού στην κατοχή του ISIL τρομοκράτες για περισσότερο από πέντε μήνες.


Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει επαληθεύσει την αυθεντικότητα του τιμοκαταλόγου που χρησιμοποιεί η τρομοκρατική ομάδα ISIL takfiri στις συναλλαγές της με ανθρώπους που έχουν συλληφθεί ως σκλάβοι του σεξ.
Η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία στο πλαίσιο συγκρούσεων Zainab Μπακούρα, έκανε την οδυνηρή αποκάλυψη ότι ο τιμοκατάλογος σκλάβων του σεξ, ο οποίος εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2014, είναι πραγματικό.
Ο ΟΗΕ είχε λάβει ένα αντίγραφο του μενού, το οποίο προσφέρεται για τους μαχητές takfiri και άλλους με σκοπό να αγοράσουν σκλάβους του σεξ, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά ο ΟΗΕ δεν είχε επιβεβαιώσει την αυθεντικότητά του μέχρι τώρα.
  Τελικά υπάρχει αντίγραφο του τιμοκαταλόγου σκλάβων του σεξ της ISIL και επαληθεύεται πρόσφατα από τα Ηνωμένα Έθνη.
"Τα κορίτσια πωλούνται σαν βαρέλια βενζίνης", δήλωσε η Μπακούρα σε μια συνέντευξη στο Bloomberg, προσθέτοντας, "Ένα κορίτσι μπορεί να αγοράζεται και να πωλείται από πέντε ή έξι διαφορετικούς άντρες. 
Μερικές φορές οι μαχητές πωλούν τα κορίτσια πίσω στις οικογένειές τους για χιλιάδες δολάρια λύτρων. "
Σύμφωνα με το αποκαλούμενο μενού σκλάβων του σεξ, στο οποίο οι τιμές είναι σε ιρακινά Δηνάρια, οι μαχητές takfiri μπορούν να αγοράσουν σκλάβους ηλικίας μεταξύ 1 και 9 για περίπου 165 δολάρια ΗΠΑ, οι τιμές για τα κορίτσια στην εφηβεία είναι USD 124 και είναι λιγότερο για τις γυναίκες πάνω από 20. 
Οι γυναίκες άνω των 40 ετών πωλούνται με κόστος μόλις 41 δολάρια.
  Η αξιωματούχος του ΟΗΕ είπε ότι η διαπραγμάτευση των συναλλαγών διεξάγεται με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο.
"Έχουν μηχανήματα με πρόγραμμα," είπε η Μπακούρα, προσθέτοντας, «Έχουν ένα εγχειρίδιο για το πώς αντιμετωπίζει αυτές τις γυναίκες. 
Έχουν ένα γραφείο γάμου που οργανώνει όλα αυτά και για την πώληση των γυναικών έχουν τιμοκατάλογο. "
  ΗΜπακούρα επισκέφθηκε τη Συρία, το Ιράκ, την Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία από τις 16 Απριλίου έως 29 και πήρε συνεντεύξεις των κοριτσιών και των γυναικών που είχαν δραπετεύσει και επέζησαν της σεξουαλικής βίας.  
Η αξιωματούχος του ΟΗΕ δήλωσε στις 7 Μαΐου οτι γδύνουν τα κορίτσια της Συρίας και των ιρακινών στα σκλαβοπάζαρα"
  ΗΜπακούρα κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων εγκλημάτων, εκφράζοντας την ανησυχία του για τα παιδιά που γεννιούνται από βιασμό.  
Είπε, επίσης, ότι τα παιδιά αυτά δημιουργούν «μια γενιά παιδιών χωρίς πατρίδα», που θα μπορούσε να προσφέρει γόνιμο έδαφος για μελλοντικές πράξεις εξτρεμισμού.

ΠΗΓΗ
 
+++