Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ BAIL IN ΠΟΣΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ"Ο Κ.ΝΙΝΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ 14' ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ (ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ)Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Κ.ΝΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1/11/2014 ΕΓΡΑΨΕ:
Τι θα γίνει λοιπόν στην Ελλ. Πολιτική σκηνή,στο εγγύς μέλλον?
a]Κατ’άρχά ς,κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 155 βουλευτές min,τον ΑΠΡΙΛΙΟ.
b] διάσπαση του ,τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ{πιθανά προσχεδιασμένη}, με προσχημα την μη κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου,δηλ το Αριστερό ρευμα του Λαφαζάνη και οι συνιστώσες σχηματίζουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα
c} εκλογές με ενισχυμένη η απλή αναλογική.
D}κυβέρνηση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ[πιά  ετσι μάλλον θα ξαναλέγεται,με την μικρή αυτή προσθήκη } με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ[ετσι μάλλον θα ονομαστει η Ν.Δ} με 155-160 βουλευτές και οι δύο φυσικά μαζί.
Στο μεσοδίαστημα είναι σίγουρη μία επιμηκυνση αποπληρωμής του χρέους ,σε συνδυασμο με κάποιες από τις πρόσφατες{ 17-7-14} προτάσεις ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ{Αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης κ.λ.π.}
 
Οι νέες προβλέψεις-εκτιμήσεις:
Πρώτον>Άτακτη υποχώρηση-απόδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην β’ θέση. Καμμία συμμετοχή στην επερχόμενη τετρακομματική συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΕΝ .ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΠΑΣΟΚ.
Αντίθετα βαθιά αντιμνημονιακή στάση, με σκοπό την πλήρη απεμπλοκή του από το επερχόμενο, ήδη προσχεδιασμένο και προσυμφωνημένο bail-in της 4-1-2016 της τάξεως του 50% παρακαλώ για ΟΛΕΣ τις καταθέσεις από 1500 ευρώ και πάνω, με σκοπό την άντληση 55 δις ευρώ και ταυτόχρονη απομείωση –κούρεμα του χρέους κατά 110 δις ευρώ με σκοπό την σχέση του ως προς το ΑΕΠ να πέσει στο 145%.
Κακά τα ψέμματα  αλλά δεν ξανανoiγουν διαφορετικά οι τράπεζες.
Δεύτερον> Γι αυτό και ΜΟΝΟΝ γι αυτό τον λόγο γίνονται οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβίου και όχι ότι θέλει να καθαρίσει το κόμμα του από τις σταλινικές-αντιμνημονικές προσμίξεις του Λαφαζάνη και των συνιστωσών.
Τρίτον>Σε περίπτωση που αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απο την κάλπη 1ο κόμμα θα υπάρξει αντίστοιχη ΠΕΝΤΑκομματική κυβέρνηση συνεργασίας με σκοπό την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, τις μεταρρυθμίσεις, την αξιοποίηση του συνοδευτικού πακέτου των 86 δις και κυρίως την διαχείρηση  του νομοτελειακού πιά BAIL-IN.
Κ.ΝΙΝΟΣ 1-09-2015. 
ΠΗΓΗ
+++