Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: "ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΑΡΤΟΥΣ"


 ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΟΛΙΓΟΥΣ"¨ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ...
1000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!!!


liaoning_Tartus_25.9.15

Σύμφωνα με ισπανικό μέσο που επικαλείται ασφαλείς ισραηλινές πληροφορίες το κινεζικό αεροπλανοφόρο Liaoning-CV-16 ελλιμενίστηκε στο συριακό λιμάνι της Ταρτούς και συνοδεύεται από ένα καταδρομικό.Το Πεκίνο στηρίζει τη Ρωσία στην στρατιωτική επέμβαση της στη Συρία συμμαχώντας με τη ρωσο-ιρανική πολιτική και συμμτέχοντας στη στρατιωτική συγκέντρωση δυνάμεων για την υποστήριξη του συριακού κράτους.
Ισραηλινές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι το κινεζικό αεροπλανοφόρο πέρασε μέσω της διώρυγας του Σουέζ στις 22 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τη σύνοδο κορυφής στη Μόσχα μεταξύ του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου.Ο Πούτιν ωστόσο  δεν έκανε καμία αναφορά για το κινεζικό πολεμικό πλοίο που εισήλθε στην ανατολική Μεσόγειο ή για τον προορισμό του. Η άφιξή του προσθέτει μια νέα διάσταση στην παγκόσμια στρατιωτική υποστήριξη της Μόσχας και της Τεχεράνηςστη Συρία.Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι κινεζικές δυνάμεις θα έχουν παρατεταμένη διαμονή στη Συρία.
Οι στρατιωτικές πηγές του Ισραήλ αναφέρουν ότι το αεροπλανοφόρο που βρίσκεται στην Ταρτούς είναι άνευ αεροσκαφών.Κινέζικα μαχητικά και ελικόπτερα θα πάρουν τις θέσεις του σε αυτό στα μέσα Νοέμβρη πετώντας επευθείας από Κίνα μέσω Ιράν ή μεταφερόμενα με γιγαντιαίες ρωσικές μεταφορές από Κίνα μέσω του εναέριου χώρου Ιράν κια Ιράκ.Αυτό εξηγεί ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε η ίδρυση ενός ρωσο-συριο-ιρανικού « στρατιωτικού πυρήνα συντονισμού» στη Βαγδάτη. Ο μηχανισμός αυτός, καθώς η παρουσία ρώσων αξιωματικών  στη Βαγδάτη  αποδεικνύει ότι η ρωσική στρατιωτική παρουσία δεν περιορίζεται στη Συρία, αλλά έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στο Ιράκ.
Το όργανο συντονισμού – ή αίθουσα διαχείρισης πολέμου – παρουσιάστηκε ως αναγκαίο για να αρχίσει η συνεργασία με το Ιράν προς  υποστήριξη των σιιτών πολιοτοφυλάκων που πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος.Αλλά πιο άμεσα, το όργανο αυτό είναι επειγόντως απαραίτητο  για τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας των βαρέων στρατιωτικών πτήσεων ρωσικών, ιρανικών και κινεζικών που διέρχονται από τον ιρακινό εναέριο χώρο.

Οι στρατιωτικές ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι οι Κινέζοι θα αποστείλουν στη Συρία μια μοίρα J-15  που θα καταλάβουν κάποιες θέσεις  στα decks του κινέζικου αεροπλανοφόρου ενώ τα υπόλοιπα μαχητικά θα σταθμεύουν στη Ρωσική αεροπορική βάση κοντά στη Λαττάκεια. Οι Κινέζοι θα αναπτύξουν επίσης Z-18F ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα και Ζ-18J ελικόπτερα. Επιπλέον, το Πεκίνο θα αποστείλει τουλάχιστον 1.000 πεζοναύτες για να πολεμήσουν στο πλευρό των συναδέλφων τους από τη Ρωσία και το Ιράν κατά των τρομοκρατικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων της ISIS.
Πηγές της ισραηλινής  αντιτρομοκρατικής επισημάνουν ότι  όπως ακριβώς θα δοθούν οδηγίες στους ρώσους πεζοναύτες να στοχεύσουν σε μαχητές από την Τσετσενία και τον Καύκασο, οι Κινέζοι πεζοναύτες θα τα αναζητήσουν να εξολοθρεύσουν Ουιγούρους μαχητές από τη βόρεια κυρίως μουσουλμανική κινεζική επαρχία Σιντζιάνγκ που μάχονται με την πλευρά των ισλαμιστών στη Συρία.
Όπως ο Πούτιν θεωρεί ανεπιθύμητη την επιστροφή των εμπειροπόλεμων τσετσένων μαχητών στη Ρωσία, έτσι και ο Κινέζος Πρόεδρος Xi θέλει να αποτρέψει την επιστροφή Ουιγούρων ισλαμιστών  από τα συριακά πεδία των μαχών στο έδαφος της ασιατικής υπερδύναμης.
Στο Zabadani έχει αναπτυχθεί ένας αριθμός ρώσων Sniper Elite οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχουν ενεργά στις μάχες αφού υφίσταται η προβλεπόμενη ανακωχή αλλά έλαβαν θέσεις κι άρχισαν να συνεργάζονται με αξιωματικούς του συριακού στρατού και μέλη της λιβανέζικης αντίστασης. Τα 20 αεροσκάφη Sukhoi 25 και τα υπόλοιπα που δέχθηκε η Συρία από τη Ρωσία απογειώνονται από τη στρατιωτική βάση Hmeimim και βομβαρδίζουν θέσεις των αντιπάλων σε Daraa, Deir ez-Zor, Idlib.