Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΙΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ"


ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!


Une nouvelle provocation otano-ukrainienne

Οι ΗΠΑ και η Ουκρανία επιδίδονται από τη Δευτέρα σε κοινές στρατιωτικές ναυτικές ασκήσεις « Sea Breeze » στη Μαύρη Θάλασσα.
Οι ασκήσεις αυτές διεξάγονται από την 31η Αυγούστου ως και 12 Σεπτέμβρη στην ευρύτερη περιοχή Οδησσού και Nikolaïev.
Τα στρατιωτικά αυτά γυμνάσια πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή πολυεθνικής δύναμης και δεσμεύονται σε αυτά  2.500 στρατιώτες εκ των οποίων οι 1000 είναι αμερικανοί και οι 500 προέρχονται από άλλες χώρες της Ατλαντικής Συμμαχίας και των εταίρων της (Γερμανία,Βουλγαρία,Ελλάδα,Ιταλία,Μολδαβία,Ρουμανία,Ηνωμένο Βασίλειο,Σουηδία,Τουρκία).
Συμμετέχουν και 1000 ναύτες ουκρανοί.
Συνολικά εμπλέκονται 150 πολεμικά μέσα όπως πολεμικά πλοία,υποβρύχια,ελικόπτερα,αεροσκάφη,και στρατιωτικά οχήματα.
Ο διοικητής του 6ου στόλου ο αντιναύαρχος James Foggo χαρακτήρισε τις ασκήσεςς ως μια σημαντική ευκαιρία για τη συνεργασία με τους εταίρους και ως προετοιμασία εκξάσκηση επί εδάφους αέρος και θάλασσας..
Τα σταρτιωτικά αυτά γυμνάσια επικεντρώνονται σε διαδραστικές ναυτικές επιχειρήσεις στη μάχη εναντίον υποβρυχίων και στη μάχη κατά μικρών πλοίων.
Αυτά θα επιτρέψουν να επιβεβαιωθεί η ετοιμότητα στην αεράμυνα η επιδιόρθωση βλαβών και επεμβάσεις έρευνας και διασωστικού χαρακτήρα.
(IRIB 1.9.15)

ΠΗΓΗ

+++