Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ"


Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ FIR ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΒΡΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ 
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ...
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΔΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !!!

Cγυασγυοασγυια

H Μόσχα ζήτησε από την Αθήνα την εξουσιοδότηση αεροσκάφη της που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Ρωσία να διέλθουν από τον ελληνικό εναέριο χώρο κατά την περίοδο από 1η ως 24 Σεπτέμβρη σύμφωνα με διπλωματική πηγή.
Η Ελλάδα απέρριψε το αίτημα των ΗΠΑ να κλείσει τον εναέριο χώρο των Αθηνών  (FIR Αθηνών) για να μην διέλθουν από αυτόν ρωσικά αεροσκάφη με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Συρία αποκάλυψε διπλωματική πηγή των Αθηνών.
« Το Σάββατο η αμερικανική Πρεσβεία με αίτημα της κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να απαγορεύσει πτήσεις ρωσικών αεροπλάνων εντός του FIR Αθηνών.Η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να το κάνει προκειμένου να μην διαταράξει τις σχέσεις της με τη Ρωσία   » δήλωσε η ίδια πηγή στο RIA Novosti.
Η ίδια πηγή αποκάλυψε και το χρονοδιάγρμαμτων πτήσεων από 1η ως 24Σεπτέμβρη.Η Αθήνα δεν έχει ακόμη επίσημα επιβεβαιώσει την πληροφορία. 06/09/2015 Sputnik

Το σπίτι αυτό στο Κέμπελε, στην βόρεια Φινλανδία, θα μπορεί να στεγάσει πρόσφυγες από την αρχή του έτους, δήλωσε ο Σίπιλα στο δημόσιο δίκτυο YLE, και κάλεσε όλους τους Φινλανδούς να δείξουν αλληλεγγύη στους πρόσφυγες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη για να γλιτώσουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια.
Ο Σίπιλα έχει ως έδρα ως επί το πλείστον το Ελσίνκι.
Το σχέδιο της ΕΕ για την ανακατανομή 120.000 προσφύγων, που έφτασαν στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουγγαρία, θα πρέπει να εφαρμοστεί οικειοθελώς, πρόσθεσε και εξέφρασε την ελπίδα η Φινλανδία να δώσει το παράδειγμα σε αυτό το ζήτημα.