Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

"ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 100.000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ... 
ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ !!!

rusya_suriyede_blof_yapmiyor_h78909_f79e4

Την ρωσική αποφασιστικότητα για το συριακό εξέφρασε με τον πλέον σαφή τρόπο το ίδιο το ρωσικό Γενικό Επιτελείο, όπως αναφέρει εμπιστευτική αναφορά που υποβλήθηκε στην τουρκική κυβέρνηση σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, ξεκαθαρίζοντας πως η Ρωσία δεν μπλοφάρει και είναι αποφασισμένη να φέρει σε πέρας την επέμβαση της στην Συρία.
Όπως αναφέρεται σε αυτή την αναφορά, η Ρωσία φέρεται αποφασισμένη να παρατείνει την στρατιωτική της επέμβαση στην Συρία για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ξεκαθαριστεί η περιοχή από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές. Την αποφασιστικότητα αυτή της Μόσχας δεν επηρεάζουν καθόλου οι τυχόν αντιδράσεις των ΗΠΑ, Τουρκίας και Ισραήλ, ενώ η συνεργασία της Ρωσίας με το νόμιμο καθεστώς του προέδρου της Συρίας Μπασέρ Άσαντ, καθώς και με το Ιράν θα συνεχιστεί.
Η αποφασιστικότητα της Ρωσίας, όπως επισημαίνει και ο τουρκικός τύπος, φάνηκε και από τα ρωσικά πλήγματα κατά των Τζιχαντιστών από ρωσικά πλοία που βρίσκονται στη Κασπία Θάλασσα. Εκείνο όμως που προκαλεί μεγάλη αίσθηση, είναι ότι οι τουρκικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ρωσική στρατιωτική παρουσία που θα φτάσει μέχρι και τους 100.000 Ρώσους, αριθμός που σίγουρα είναι πολύ μεγάλος και δείχνει το μέχρι που μπορεί να το τραβήξουν οι Ρώσοι.
Μια γεύση της ρωσικής αποφασιστικότητας υπήρξε και με την ρωσική άσκηση Tsentr-2015, που ήταν ουσιαστικά πρόβα μεγαλύτερης στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία.
Σίγουρα όλα αυτά έχουν προβληματίσει ακόμα περισσότερο την Άγκυρα και τα σχέδια της για ευρεία χερσαία στρατιωτική επιχείρηση στο συριακό έδαφος.

πηγη

+++