Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

"ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ - ΚΑΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ"


ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ !!!


12241559_176292269384372_7359401429907105462_n

Ένα νέο vidéo της Daesh προειδοποιεί τις χώρες που βομβαρδίζουν τη Συρία ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία που είχε πολυάριθμες επιθέσεις.Το Ισλαμικό Κράτος εμφανίζεται ιδιαίτερα απειλητικό προς την Washington.
Στο vidéo της Daesh, ένας άνδρας δαιβεβαιώνει ότι η Washington θα πληγεί από τρομοκρατικές επιθέσεις παρόμοιες με αυτούς που συνέβησαν στο Παρίσι. Σύμφωνα με το Reuters είναι αδύνατο να επαληθευθεί άμεσα η αυθεντικότητα αυτού του βίντεο.Σύμφωνα με το Reuters το βίντεο που διακινεί τη Δευτέρα η  Daech απειλεί τα « που συμμετέχουν στην επιχείηση των σταυροφόρων ».Στο vidéo,ένας άνδρας δηλώνει: « για  το Θεό θα έχετε μια μέρα αν είναι θέλημα Θεού σαν αυτή της Γαλλίας και για το Θεό όπως εμείς χτυπήσαμε τη Γαλλία στο σπίτι της στο Παρίσι ,ορκιζόμαστε ότι θα χτυπήσουμε την Αμερική στο κέντρο της στην  Washington ».
Tην ίδια στιγμή η ουαχαμπίτικη οργάνωση του θρησκευτικού δόγματος της Σ Αραβίας αποκεφαλίζει μεσήλικα στην AL Hassaka στη Συρία και εκτελεί άνδρα στην περιοχή Anbar του Ιράκ για εξύβριση του Αλλάχ και τους 2.

πηγη

+++