Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

"ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ"
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤ

Για άλλη μια φορά η ευρωπαϊκή υποκρισία για τους Τζιχαντιστές σε όλο της το μεγαλείο, δικαιώνοντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, που κατήγγειλε ότι πολλές δυτικές και όχι μόνο χώρες στηρίζουν και βοηθάνε τους δολοφόνους Τζιχαντιστές
Ενώ οι Γερμανοί, Γάλλοι και Βρετανοί, ψηφίζουν νόμους που στέλνουν τους στρατιώτες τους  να πολεμήσουν με κάθε μέσο τους Τζιχαντιστές, αυτοί οι Τζιχαντιστές, ελεύθεροι οργανώνουν μεγάλες διαδηλώσεις μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.
Ένα μεγάλο πλήθος μουσουλμάνων οργάνωσε μια επίδειξη στους δρόμους της Γερμανίας με υποστήριξη του ισλαμικού κράτους, ISIS. Παντού φαίνεται αστυνομία αλλά δεν τολμούν να προβούν σε συλλήψεις και οι περισσότεροι αστυνομικοί απλώς παρακολουθούν τους φανατικούς μουσουλμάνους και είναι μόνο η αρχή!
Μετά από ένα χρόνο ένα εκατομμύριο φανατικοί μουσουλμάνοι θα ξεχύνονται στους δρόμους της Ευρώπης υπέρ του ISIS . Σε λίγο καιρό δύσκολα θα μπορούν να ελεγχτούν και θα απαιτούν με βία την επιβολή των θρησκευτικών και πολιτιστικών τους προτύπων.
Κατά τα άλλα η Γερμανία και η Γάλλια στέλνουν στρατιώτες να πολεμήσουν το ISIS στην μαρτυρική Συρία, ενώ στις χώρες τους το ISIS «αλωνίζει».
 Σύμφωνα με την γερμανική Die Welt, ο Αυστριακός Ισλαμιστής Mohamed Mahmoud, (Abu Usama Al-Gharib), αναφώνησε σε λόγο του σε ένα βιντεοσκοπημενο μήνυμα το οποίο αναρτήθηκε στη «Welt Online», ότι το Ισλαμικό Δίκτυο, «Millatu-Ibrahim», είναι ενεργό στο Αμβούργο και επίσης και στο Βερολίνο και είναι έτοιμο να αναλάβει δράση στις πόλεις αυτές.
 Το Ισλαμικό γκρουπ, «Millatu-Ibrahim» το οποίο υπάρχει από το 2011 και έχει οργανωμένες ομάδες σε διάφορα ομοσπονδιακά κράτη της Γερμανίας, έχει χαρακτηριστεί σαν μια ακραία ισλαμική ομάδα έτοιμη για το ισλαμικό τζιχάντ. Μέχρι τώρα το γκρουπ έχει αναπτύξει δράση στη Βόρεια Ρηνανία, Βεστφαλία, Έσσεν και Βερολίνο.
Το γραφείο ασφάλειας του Αμβούργου πρόσφατα αναγκάστηκε να κλείσει το αμφιλεγόμενο τζαμί «Taiba» (γνωστό με το επίσημο όνομα Al Quds), που έκανε ισλαμιστική προπαγάνδα για τον ιερό πόλεμο κατά των απίστων, προκαλώντας όμως την έντονη αντίδραση των Ισλαμιστών. Το τζαμί που βρίσκεται στη συνοικία του St. Georg, ήταν γνωστό σε όλη τη Γερμανία μέχρι το κλείσιμό του ως σημείο συνάντησης ριζοσπαστικών ισλαμιστικών ομάδω. Μάλιστα λέγεται ότι μερικοί από τους ισλαμιστές που αυτοκτόνησαν στις επιθέσεις τις 9/11 στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένου και του Mohammed Atta, είχαν προσευχηθεί εκεί.
Αντιδρώντας στο κλείσιμο του τζαμιού ο ριζοσπαστικός κήρυκας του group, Mohamed Mahmoud, τώρα κηρύσσει ανοιχτά ότι το «Ισλαμικό Σκηνικό» θα αγωνιστεί για μια ισλαμική αναγέννηση! Και τόνισε με απειλητικό ύφος ότι : «Νομίζατε ότι απλώς θα κλείνατε το τζαμί Al Quds και όλα θα τελείωναν? Μάρτυς μου ο Αλλάχ, θα ευχόσαστε ποτέ να μην είχατε κλείσει το τζαμί Al Quds!»
Εκεί κατάντησαν την Ευρώπη! Ας τα βλέπουν αυτά και οι διάφοροι ισλαμολάγνοι στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

+++