Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

"ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ:ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ...
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;
ΑΝ ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ...
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ: 
"ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΩΜΕΝΗ Η ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ" 


o-papas-fragkiskos-thetei-tis-vaseis-gia-mia-pagkosmia-thriskeia


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε στα πλήθη που συναθροίζονται στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία για την ανθρωπότητα, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
Σε μια ζοφερή, από κάθε άποψη ομιλία του, ο Πάπας δήλωσε ότι η υπάρχουσα χαοτική κατάσταση του κόσμου σηματοδοτεί την αρχή των «έσχατων καιρών», και από το νέο έτος ο κόσμος είναι πιθανό να είναι εντελώς αγνώριστος , σε σχέση με αυτόν που γνωρίζαμε τουλάχιστον μέχρι σήμερα .
Ο Ποντίφηκας ανακοίνωσε στην ουσία την επίσημη έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, επισημαίνοντας ότι η φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο θα είναι ουσιαστικά μια «παρωδία», όπως δήλωσε και στον ναό Santa Maria μέσα στον Δεκέμβριο.
«Είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. Θα υπάρξουν φώτα, θα υπάρξουν εορτές , φωτεινά δέντρα, ακόμα και στολίδια ενώ ο κόσμος συνεχίζει να διεξάγει ένα ανελέητο και αιματηρό πόλεμο », είπε ο ίδιος .
Ο Ποντίφικας, διευκρίνισε τις απόψεις του αυτές το Σαββατοκύριακο, λέγοντας στο πλήθος των πιστών Καθολικών στην κεντρική πλατεία ότι , «ενώ ο κόσμος λιμοκτονεί, και το χάος διευρύνεται , θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων για εκείνους που επιλέγουν να τις γιορτάσουν, μπορεί να είναι οι τελευταίες τους».

ΠΗΓΗ

+++