Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

"ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο Π.Δ"


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!
Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΜΑΙL http://anargyros61.blogspot.gr/2015/11 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 29/11/2015 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ...
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ http://kourdistoportocali.com ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ...
<<Mια έντονη φημολογία για προκήρυξη εθνικών εκλογών εντός του Ιανουαρίου του 2016 διακινείται τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με αυτή ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ θα επικεντρώσει την προεκλογική του ρητορική στην εκδίωξη του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα.
Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να τα σπάσει εντελώς με τους δανειστές και να οδηγήσει την χώρα στη  δραχμή εάν καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο.
Το διπλωματικό επεισόδιο με την Τσεχία είναι χαρακτηριστικό με τους τσέχους να μας θεωρούν εντελώς αναξιόπιστους-ένα κράτος σούργελο.
Και δεν έχουν άδικο. Η Ελλάδα έχει παραδοθεί στις συμμορίες των ντόπιων βαρόνων ενώ η Δικαιοσύνη είναι πιο διάτρητη από ελβετικό τυρί.
Στο σκοτεινό παρακρατικό και ομιχλώδες κλίμα έχονται να προστεθούν και οι νέες απαιτήσεις των δανειστών οι οποίοι ενημέρωσαν την κυβέρνηση- σύμφωνα με την Καθημερινή-ότι έχουν εντοπίσει δημοσιονομικό κενό για το 2016 της τάξης του 0,5% του ΑΕΠ ή περίπου 850-900 εκατ. ευρώ.
«Τρύπα», η οποία θα πρέπει να καλυφθεί με νέα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% του ΑΕΠ.
Επί της ουσίας, οι δανειστές θεωρούν ότι αν δεν προστεθούν νέα μέτρα στον προϋπολογισμό (που θα μπορούσαν να περιληφθούν στο επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα), τότε η Ελλάδα θα παρουσιάσει μηδενικό πρωτογενές αποτέλεσμα το 2016 και θα επιβαρύνει τις προοπτικές για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ το 2018.
Μιλάμε για μια μέγγενη η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει να σφίγγει στο λαιμό της κυβέρνησης όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να προχωρήσει σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και επιμένει να προχωρά σε παράλληλο κλεφτοπόλεμο με τους δανειστές περνώντας από τα παράθυρα αυξήσεις στους μισθούς της ελίτ των δημοσίων υπαλλήλων-κηφήνων του κομματικού πελατειακού κράτους.
Για την πρόθεση του πρωθυπουργού να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών εντός του Ιανουαρίου του 2016 έχει ενημερωθεί ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι σύμφωνος ...>>
  
+++