Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΥΤΙΝ: ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ - S400 ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"


ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ !!!

GBBBBBBBBBNH

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε στο ετήσιο μήνυμά του ενώπιον της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης  για την  τεράστια απειλή που θέτουν στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών της Ρωσίας οι τρομοκράτες   που δρούν στη Συρία.
« Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και να τους εξαλείψουμε  πριν έρθουν κοντά στα σύνορά μας. »
Εξήγησε ότι για το λόγο αυτό, η Μόσχα αποφάσισε να ξεκινήσει τις αεροπορικές επιδρομές κατά της διεθνούς τρομοκρατίας στη Συρία.
 Κατά την έναρξη ο Πρόεδρος  Πούτιν τόνισε:
<<Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με μια βάρβαρη και σκοταδιστική ιδεολογία και δεν μας επιτρέπεται να ανεχθούμε αυτούς τους σκοταδιστές να υλοποιήσουν τους σκοπούς τους.
Η τρομοκρατική απειλή ενδυναμώνεται μέσα στον κόσμο. 
Κάθε κράτος πρέπει  να συμβάλει στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Θα πρέπει να εγκαταλείψουμε όλες τις διαφορές μεταξύ των χωρών για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική ιδεολογία της τρομοκρατίας.
Η Ρωσία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο και ευθύνη για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας. 
Η Ρωσική στρατιωτική παρουσία στη Συρία αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων ρωσικών όπλων.
Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη Ρωσία  σχετίζεται με την παρουσία χιλιάδων εξτρεμιστών ρωσικής υπηκοότητας  στη Συρία.
Είναι αδύνατο να εξαλειφθούν οι διεθνείς δυνατότητες της τρομοκρατίας από ένα μόνο  κράτος.
Προσπαθούμε να αποβάλουμε σχεδόν όλους τους τρομοκράτες από το έδαφος της Ρωσίας, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε αντιμέτωποι με αυτό το κακό
Ευχαριστώ το ρωσικό στρατιωτικό σώμα για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας στη Συρία.
Τουρκικοί παράγοντες που σχετίζονται με  τρομοκρατία είναι υπεύθυνοι για τους Ρώσους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Συρία...>>
 Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα, για πρώτη φορά στην ιστορία της Μέσης Ανατολής η Ρωσία ανέπτυξε στην Ελληνική Κύπρο, το αμυντικό σύστημα S – 400 , ένα νέο πυραυλικό σύστημα που θεωρείται  αλάθητο στους στόχους.
 Στις ακτές της έχουν αναπτυχθεί θωρηκτά του Ρωσικού Ναυτικού με συστήματα πυραύλων και ραντάρ που επιτυγχάνουν με ακρίβεια τον στόχο σε ποσοστό 
90 - 100%.


images (16)


Οι πύραυλοι Ισκαντέρ (Αλέξανδρος) έχουν βεληνεκές 800 χιλιόμετρα , ενώ  η απόσταση μεταξύ των  κυπριακών και τουρκικών ακτών δεν υπερβαίνει τα 100 χλμ.

πηγη

+++