Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

¨ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"


"Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ"

putin-in-cirkin-turkiye-plani-kan-dokmek-istiyor-6476923


Μια είδηση που κυκλοφόρησε την Δευτέρα το βράδυ έχει αναστατώσει την Άγκυρα καθώς διαφαίνεται πως οι Ρώσοι θα προχωρήσουν σε μια κίνηση που πολύ πιθανό θα ανάψει για τα καλά την φωτιά με την Τουρκία.
Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ένεκα των εξελίξεων και των προκλητικών κινήσεων της Τουρκίας σε εδάφη εκτός Τουρκίας, στην ρωσική βουλή κυκλοφορεί η πρόταση να δοθεί εντολή για επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος τη Τουρκίας, έτσι ώστε να σταματήσει μια και καλή η τουρκική προκλητικότητα!
Η είδηση αναφέρει ότι λόγω του ότι η Τουρκία εξακολουθεί να υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές και παράλληλα εξακολουθεί το παράνομο εμπόριο με το ISIS, θα πρέπει να χτυπηθούν οι βάσεις στήριξης μέσα στο τουρκικό έδαφος.
Το εντυπωσιακό είναι πως την επιχείρηση αυτή θα αναλάβουν οι γνωστοί Ρώσοι κομάντος με τον ονομασία Spetsnaz, οι οποίοι θα πάρουν την εντολή να εισβάλουν μέσα στην Τουρκία για την πραγματοποίηση της εξολόθρευσης των βάσεων ενίσχυσης των Τζιχαντιστών.
Στην ίδια είδηση αναφέρεται ότι η οργή του Πούτιν κατά της Τουρκίας έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες προκλητικές τουρκικές κινήσεις στο Ιράκ, και για τον λόγο αυτό είναι στο πάρα πέντε ακόμα και για απ’ ευθείας χτύπημα κατά της Τουρκίας.
Όσον αφορά τους Spetsnaz και μόνο το όνομα τους προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην Άγκυρα, καθώς είναι ήδη πολύ γνωστοί από προηγούμενες επιχειρήσεις τους στο Αφγανιστάν, Πακιστάν και στην Βηρυτό, όπου εξόντωσαν με «ειδικό» τρόπο τους αντιπάλους τους.
Φαίνεται πως έφτιασε η ώρα να πάρουν για τα καλά το μάθημα τους!
«Putin’ in çirkin Türkye planı : Kan dökmek istiyor» = Αισχρό σχέδιο του
Πούτιν : θέλει να χυθεί αίμα.
 Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι να συγκεντρώνουν αεροπορικές δυνάμεις στην Αρμενία με απ’ ευθείας στόχευση την γειτονική Τουρκία, εξέλιξη που έχει θορυβήσει την Άγκυρα η οποία παρακολουθεί με μεγάλη ένταση τις ρωσικές κινήσεις στα βορειανατολικά της σύνορα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας Radikal, που επικαλείται ρωσικές πηγές, ήδη έχει ενοποιηθεί το σύστημα αεροπορικής άμυνας Ρωσίας και Αρμενίας βάσει του ενιαίου αμυντικού δόγματος των δυο χωρών στην περιοχή.
Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αρμενίας, Ερεβάν, στο Erebuni, με την άφιξη νέας γενιάς ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών τύπου MİG-29 και πολεμικών ελικοπτέρων τύπου Mİ-8.
Όπως αναφέρει το Κέντρο Τύπου του ρώσικου υπουργείου Άμυνας, θα συνεχιστεί η ενίσχυση των ρωσικών αεροπορικών και όχι μόνο δυνάμεων στο Ερεβάν με την άφιξη και νέων μονάδων.
Το αρμενικό στρατιωτικό αεροδρόμιο του Erebuni δημιουργήθηκε το 1995 και από το 1998 με την σύναψη στρατιωτικής συμφωνίας Αρμενίας Ρωσίας, φιλοξένει κατά καιρούς ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.
Με την έναρξη της κρίσης Τουρκίας Ρωσίας οι δυνάμεις των Ρώσων στην περιοχή έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με ότι συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη.

ΠΗΓΗ

+++