Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

"ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ DAECH ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η EUROPOL"

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ : "ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ,
ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ"

Cahiih


Λίγες ώρες μετά τη διάδοση ενός βίντεο που αποδίδει τιμή στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι στις 13 Νοέμβρη ο διευθυντής της Europol προειδοποιεί.Η Daech ανέπτυξε «μια νέα ικανότητα μάχης για να επιτελέσει μια εκστρατεία μεγάλων επιθέσεων » επικεντρωμένων ειδικότερα στην Ευρώπη προειδοποιεί αυτή τη Δευτέρα ο Rob Wainwright.  
Σύμφωνα με μια έκθεση που παρουσιάστηκε αυτή τη Δευτέρα εκ νέου από το Ευρωπαικό Αντιτρομοκρατικό Κέντρο στο Amsterdam,οι αναλυτές της Europol θεωρούν ότι η Daech «προετοιμάζει νέες επιθέσεις  (…) μέσα στα κράτη μέλη της ΕΕ και ειδικότερα στη Γαλλία»
Το Σάββατο ο Rob Wainwright ανακοίνωσε την ανάπτυξη στη Χάγη ενός νέου «Ευρωπαικού Αντιτρομοκρατικού Κέντρου» για να μοιράζει καλύτερα τις πληροφορίες μεταξύ των ευρωπαικών χωρών.Η αποστολή τους θα είναι να διοχετεύει στις υπηρεσίες γαλλικές,βελγικές και στους ομολόγους τους δια μέσω της Ευρώπης την πλατφόρμα  της οποίας αυτοί έχουν ανάγκη για να μοιράζονται περισσότερο γρήγορα τις πληροφορίες και να χτυπούν τα τις τρομοκρατικές οργανώσεις», εξήγησε ο Διευθυντής της Europol.

VIDEO ATTENTATS DE PARIS

Στο βίντεο προπαγάνδας με τίτλο « Σκοτώστε τους όπου και να τους βρείτε » που δημοσιοποίησε την Κυριακή το βράδυ η Daech που είναι 17΄εγκωμιάζονται οι επιθέσεις της 13ης Νοέμβρης στο Παρίσι. Εμφανώς έχει γυριστεί στην ιρακοσυριακή περιοχή και πρόκειται για την μακάβρια διαθήκη των τρομοκρατών που αρέσκονται σε σφαγιασμούς αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων.
Εμφανίζεται ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι ο Abdelhamid Abaaoud, που διαβάζει ένα κείμενο μίσους στη γαλλική: «θα σας σκοτώσουμε,το ορκιζόμαστε. » Αυτή είναι και μια επιβεβαίωση του κεντρικού ρόλου που διαδραμάτισε στις επιθέσεις.Η Daech καλεί τους μουσουλμάνους της Ευρώπης να ξεσηκωθούν,η Ρώμη ορίζεται ως ένας από τους στόχους όπως και η Μ Βρετανία και ο  David Cameron. «Δεν θα είστε ασφαλείς ούτε στα σπίτια σας ούτε στα όνειρά σας  », ανακοινώνουν οι μελλοντικοί καμικάζι.leparisien 25.1.16

πηγη

+++