Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: "Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ"


ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
<<ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ>>


Χαρτησ ευφρατη


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ !!!
Ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΓΠΠ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!  "ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ"
Η περιοχή όπου ο βιβλικός πόταμος Ευφράτης διέρχεται από τα τουρκικά σύνορα στο συριακό έδαφος, σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah, είναι το δεύτερο καυτό σημείο σύγκρουσης μετά το Azez μεταξύ της Τουρκίας και των Κούρδων που υποστηρίζονται από τους Ρώσους.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, η περιοχή αυτή νότια της τουρκικής πόλης του Gaziantep, όπου οι Τζιχαντιστές είχαν την μεγαλύτερη βάση τους μέσα στην Τουρκία, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2015 έχει κηρυχτεί εμπόλεμη ζώνη και εκεί συγκεντρώνονται τουρκικά στρατεύματα για να επέμβουν στην περίπτωση που οι Κούρδοι περάσουν δυτικά του Ευφράτη.
Στην περιοχή παρατηρείται αυτές τις μέρες μεγάλη κινητικότητα από πλευράς Κούρδων, ενώ συνεχίζονται οι ρωσικοί βομβαρδισμοί. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν σημειωθεί κάποιες αψιμαχίες από τις δυο πλευρές των συνόρων ενώ η ένταση είναι πολύ μεγάλη.
Αλλά εκείνο που προκαλεί το μεγάλο ενδιαφέρων είναι η πληροφορία που έρχεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, ότι από τις 19 Φεβρουαρίου, δηλαδή λίγες μέρες μετά, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής και της Διεύθυνσης Ασφαλείας εν όψει εξελίξεων η περιοχή θα είναι απαγορευμένη για κάθε κίνηση πολιτών ενώ θα προωθηθούν άρματα μάχης και Ειδικές Δυνάμεις προς τα σύνορα με την Συρία.
Ίδωμεν!
ΠΗΓΗ
+++