Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

"ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ - 19/20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"


ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ !!!
ΚΟΚΚΑΛΟ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ...
ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 70% !!!

Ζιρινόφσκυ

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 19-20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ...
ΣΤΑ ΠΟΔΙ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ !!! 


κουρδοι διαδηλωτες


Έξαλλος κατά της Τουρκίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του ρωσικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Kόμματος, Vladimir Jirinovski, ο οποίος απείλησε με ολοκαύτωμα όλη την Τουρκία προκαλώντας μεγάλη ταραχή στα τουρκικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τις τουρκικές εφημερίδες, ο Ρώσος πολιτικός γνωστός για τις ακραίες τοποθετήσεις του, μιλώντας σε εκπομπή του ρώσικου καναλιού «Russia 1», εμφανίστηκε πολύ οργισμένος κατά της Τουρκίας την οποία χαρακτήρισε σαν το πιο εγκληματικό κράτος του κόσμου.
Ο Vladimir Jirinovski κατηγόρησε την Τουρκία για την γενοκτονία των Ελλήνων, Αρμενίων, Βουλγάρων και τώρα των Κούρδων και δήλωσε ότι ήρθε η ώρα αυτό το αιματοβαμμένο κράτος με εκατομμύρια τα θύματα του να πληρώσει τα μεγάλα του εγκλήματα. Μάλιστα παρουσίασε σχέδια διαμελισμού της Τουρκίας, σύμφωνα με το ποια οι Έλληνες και οι Βούλγαροι θα πάρουν τμήματα της από τα δυτικά και οι Αρμένιοι και Κούρδοι από τα ανατολικά!
Τελειώνοντας απείλησε με ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα της Τουρκίας δηλώνοντας πως, «Θα καταστρέψουμε την Τουρκία με όλα τα μέσα που διαθέτουμε»!
Το διήμερο 19-20 Μαρτίου, εορτή του κουρδικού Νεβρόζ, φέτος θα είναι το πιο καυτό στην υπόθεση του κουρδικού στην Τουρκία καθώς ήδη έχουν προαναγγελθεί μεγάλες συγκεντρώσεις- διαδηλώσεις του κουρδικού πληθυσμού στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Άδανα, Προύσα, Ντιαρμπακίρ και σχεδόν σε όλη την Τουρκία.
Φέτος οι εκδηλώσεις έχουν ιδιαίτερα καυτό χαρακτήρα εξ’ αιτίας των εδώ και μήνες σφοδρών ένοπλων συγκρούσεων στην νοτιοανατολική Τουρκία μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων του ΡΚΚ, που θυμίζουν τον εμφύλιο στην Συρία με πολλά θύματα και από τις δυο πλευρές.
Το κουρδικό όμως παίρνει και πολιτικές διαστάσεις καθώς το δίδυμο Ερντογάν Νταβούτολγου σχεδιάζει τώρα να άρει την βουλευτική ασυλία στην ηγετική κοινοβουλευτική ομάδα του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, συμπεριλαμβανόμενου και του αρχηγού του, του Selahattin Demirtaş.
Η εξέλιξη αυτή πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την ήδη εκρηκτική ατμόσφαιρα και όπως αναφέρουν και πολλές τουρκικές εφημερίδες, το φετινό Nevruz θα είναι το πιο καυτό ενώ ήδη από τώρα οι δυνάμεις ασφαλείας, ο στρατός και η Στρατοχωροφυλακής ανακοινώνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας που πυροδοτούν και άλλο την ατμόσφαιρα.
Η τουρκική κυβέρνηση ανησυχεί έντονα καθώς οι εξελίξεις στην Συρία με την αναβάθμιση του κουρδικού στοιχείου έχουν ζωντανέψει όλους τους παλιούς εφιάλτες της Άγκυρας για την δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους, που θα είναι η απαρχή της διάλυσης της σύγχρονης Τουρκίας
ΠΗΓΗ
+++