Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ"ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ...  
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥΖΑΛΑ - ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ  ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ)  ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ...
ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ..
ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, (ΗΔΗ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 90 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ... .
ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΑΘΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΒΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ !!!


Υ.Γ 
ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΝΟΥΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!
ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΟΥΣ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ...

+++