Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

"ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ"ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ...
ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΤΖΕΡΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!


12ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ


Oι στρατιώτες του Azerbaïdjan και οι παραστρατιωτικοί αζέροι διαπράτουν απίστευτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,εγκλήματα πολέμου κατά πολιτών και στρατιωτών αρμενίων.Σκηνές γενοκτονίας για τους αρμένιους.
Το μήνυμα που ανέβηκε στο twitter αναφέρει « είναι η ISIS ή ο στρατός των Αζέρων;ένας αζέρος στρατιώτης αποκεφαλίζει έναν αρμένιο στρατιώτη έχει βάλει το κεφάλι του σε σάκο και το παρουσιάζει ως τρόπαιο θριάμβου στα άτομα κατά την επιστροφή του.
Άλλη ανάρτηση σε αρμενικό μέσο παρουσιάζει επίσης κανιβαλιστικού τύπου εικόνες εθνοκάθαρσης κατά του μαρτυρικού λαού της Αρμενίας.Οι στρατιώτες του Azerbaïdjan εισέβαλαν σε χωριό των αρμενίων στο Νagorno  Karabakh  και σκότωσαν πολίτες άνδρες και γυναίκες μέσα στα σπίτια τους ηλικιωμένους και τους ακρωτηρίασαν τ΄αυτιά.Τα αίματα έχουν βάψει τους τοίχους.
Οι θηριωδίες με τους ακρωτηριασμούς έγιναν στο χωριό  Talish  της περιοχής Martakert.Στις 2 Απριλίου, στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν εισέβαλαν  στο χωριό Talish, και σκότωσαν κάποιους  πολίτες.Οι Αζέροι πυροβόλησαν το ζεύγος  Khalapyan Βαλέρα και  Razmelayin και τους έκοψαν τ΄αυτιά τους. Ενώ πυροβόλησαν και σκότωσαν  Marusya Khalapyan.με έτος γεννήσεως 1924.Το χωριό Talish είναι παραμεθόριο κι ανήκει στο  Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
H πλευρά των Αζέρων παραδέχεται ότι κυκλοφορούν εικόνες που δείχνουν τον αποκεφαλισμό που τους προσάπτουν αλλά αρνούνται κατηγορηματικά ότι τον διέπραξαν άνδρες τους και ισχυρίζονται ότι είναι επικοινωνιακή τακτική των αρμενικών μέσων.Οι ενστάσεις αυτές της πλευράς του Azerbaïdjan αφορούν φωτογραφίες τις οποίες αμφισβητεί... Στη συνέχεια όμως η αρμενική πλευρά έδωσε το επίμαχο βίντεο στη δημοσιότητα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ NAGORNO KARABAKH ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΖΕΡΜΑΙΤΖΑΝ ... ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ... ΤΟ 1991 ΑΝΑΚΗΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ... ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ (1988-1994) ΥΠΗΡΞΑΝ 25.000 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ...
ΠΗΓΗ
+++