Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

"ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΤα ψέμματα και οι ψευδαισθήσεις, οι κλυδωισμοί και οι ολιγωρίες, οι στρουθοκαμηλισμοί και οι δικαιολογίες ήρθε η ώρα να λάβουν ένα τέλος...για όσους και όσες φυσικά θέλουν να κερδίσουν "φύλλο πορείας". Προορισμός η ανηφόρα στο ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ. Σκοπός όχι μόνο να ξεφύγουμε από το τέλμα και την μιζέρια κάθε μορφής αλλά να προσεγγίσουμε το λυτρωτικό ΦΩΣ.
Μην σας ξεγελά πως το ΦΩΣ είναι πρωτίστως πνευματική κατάσταση, μην διστάζετε επειδή είναι κυρίως ιδεατό, μην απελπίζεσθε επειδή βαθιά μέσα σας βρίσκεστε (επιτέλους) σε συναίσθηση.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.
Η ζωή μας είναι όλα μαζί. Ψυχή και σώμα. Η πορεία θέλει όχημα , θέλει οδηγό , θέλει χάρτη , θέλει όμως και στόχο. Έτσι κι εμείς αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, συνάνθρωποι παίρνουμε αποφάσεις. Ή προχωράμε ή ξεμένουμε ή οπισθοχωρούμε. Μόνο το πρώτο σώζει.
Τα σημάδια πληθύνανε, οι άγιοι επαληθεύονται στις προρρήσεις που ο ίδιος ο Θεός προόρισε για δική μας βοήθεια, τα πάντα πλέον τρέχουν ταχύτατα.
Ο Πόλεμος έχει αρχίσει να γενικεύεται, οι σεισμοί προ των πυλών ο τόπος που στεκόμαστε δεν είναι μόνο η γη ..κι έτσι μπορούμε με το "φύλλο πορείας" κι ακολουθώντας τις "οδηγίες" να ξεφύγουμε και από τις "οβίδες" και από τους "σεισμούς".
Τόπος συγκέντρωσης το ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ, εκκίνηση άμεσα και σκυφτά γιατί η ανηφόρα θέλει τέτοια κλίση στο σώμα, στον νου και στην ψυχή, και αγώνα για να ανεβούμε...ψηλά.
Μόνο έτσι ξεφεύγουμε από βάλτους, γκρεμούς και νάρκες.
ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ.
ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ
πηγη
+++