Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

"ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ...
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ !!!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ (ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙ` ΑΥΤΑ. ΜΕ ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ (ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙ` ΑΥΤΑ. ΜΕ ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. 


ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ)

"ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ , ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΤΩΡΑ......ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ, ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩ. << ΔΙ` ΕΥΧΩΝ  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΥ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ>>  ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΓΙ ` ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΕΥΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ  ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΟΙ"
Η ΜΟΝΑΧΗ ΣΥΓΚΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ...
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ. ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ. "ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΕΜΙΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΘΕΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ. ΑΛΛΟΤΕ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΡΥΘΜΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ" ...
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ: ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΣΤΑΥΡΩΝΕ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΚΛΙΘΕΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ: "ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ". 
ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ !!!

ΠΗΓΗ

+++