Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

"ΖΕΙ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ; ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ"


ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ 12/9 ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ...
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΣΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ...
Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ν.Α ΤΟΥΡΚΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ !!!  
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!!

hqdefault

Η τουρκική Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας με έκτακτο έγγραφο της που προωθείται από τώρα στις κατά τόπους Διευθύνσεις, προειδοποιεί ότι το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου θα είναι πολύ «καυτό» γιατί οι Κούρδοι ετοιμάζουν μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη την χώρα με αίτημα να γίνει γνωστό αν ζει ή όχι ο Οτσαλάν και αν ναι να αφεθεί ελεύθερος ο Κούρδος ηγέτης, που βρίσκεται από το 1999 έγκλειστος στις φυλακές Ιμραλί.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, προβλέπεται να γίνουν επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, ενώ όπως αποκαλύπτεται διαθέτουν περί τα 61 αυτοκίνητα βόμβες που οι Κούρδοι σκοπεύουν να τα ρίξουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, σκορπώντας τον θάνατο και το χάος στις τουρκικές αρχές.
Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν από αιχμαλώτους Κούρδους μαχητές στο Ντιαρμπακίρ, που ανέφεραν ότι ετοιμάζονται μεγάλες επιχειρήσεις αστικών επιθέσεων όχι μόνο στην νοτιοανατολική Τουρκία αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Προύσα, Άδανα κλπ.
Το κλίμα έχει πολώσει και η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην βόρειο Συρία η οποία, όπως πιστεύουν οι Κούρδοι, στρέφεται εναντίον τους συριακού κλάδου των Κούρδων.

ΠΗΓΗ

+++