Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΤΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ"


ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   http://anargyros61.blogspot.gr/2015/09/blog-post_76.html ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ...
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !!!

654659

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν  κατηγορείται σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, για την χρήση χαμηλής ισχύος «πυρηνικών όπλων» στον πόλεμο στη Συρία, το αποτέλεσμα των οποίων είναι βασανιστικό για τα θύματα , δηλαδή τους τζιχαντιστές.
Τα θερμοβαρικά βλήματα που χρησιμοποιούν  οι Ρώσοι «εξαϋλώνουν» στην κυριολεξία τους εχθρούς ...
Συγκεκριμένα τα  συστατικά της γόμωσης των όπλων αυτών καίνε το οξυγόνο που υπάρχει, καταστρέφοντας παράλληλα τους  πνεύμονες, τα ιγμόρεια, τα αυτιά και τα έντερα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Πρόκειται σύμφωνα με τους Βρετανούς,  για εφιαλτικού τύπου  όπλα μαζικής καταστροφής που  έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Ρώσους στην προσπάθειά τους να εξουδετερώσουν του αντάρτες της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στην Συρία και τα μέλη του ISIS.
Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν από αρκετές εβδομάδες από την εφημερίδα  Daily Star Online, παρουσιάζει  όλα τα χαρακτηριστικά του βλήματος αυτού το οποίο  απορροφά όλο το εξωτερικό οξυγόνο  ενώ  αναφλέγεται στον αέρα, δημιουργώντας  μια έκρηξη ισόποσης  ισχύος,  με μια μικρή πυρηνική βόμβα.
Πλάνα δείχνουν  μια έντονα φωτεινή λάμψη που ακολουθεί το φλεγόμενο σύννεφο που σχηματίζεται  παίρνοντας την μορφή μανιταριού  , και  το οποίο φέρει μια απόκοσμη ομοιότητα με την  έκρηξη πυρηνικής βόμβας.

654664

Αν το θύμα επιβιώσει, τον αναμένει  η αφόρητη   ασφυξία που αντιμετωπίζει  κάποιος ο οποίος ευρίσκεται ζωντανός μέσα  στα κάρβουνα, ενώ ένα  ωστικό κύμα που ταξιδεύει 10.000 μέτρα το δευτερόλεπτο ισοπεδώνει τους επιζήσαντες με μια ακτίνα 100 μέτρων .
Θερμοβαρικά  βλήματα εκτοξεύουν οι  ρωσικοί  εκτοξευτές πυραύλωνTOS  ή «καυτός ήλιος»  που έχουν εντοπιστεί στη Συρία, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times.

tos-1a-c-goodvint

Οι ασυνήθιστα τεράστιες εκρήξεις που έχουν αναφερθεί αφορούν  περιοχές που κατέχονταν από αντάρτες της Συρίας το περασμένο  καλοκαίρι.
Πρόκειται  όμως σύμφωνα με τον ρωσικό  τύπο, για μια ιδιαίτερα σκληρή  «απάντηση» της Μόσχας,   στα ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττουν οι φονιάδες του ISIS , και τα μέλη της «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης» που και αυτοί τζιχαντιστές είναι,  αλλά με «άλλη¨σημαία».
Η απόφαση του Πούτιν  εφαρμόζεται ειδικά μετά την κατάρριψη του μεταφορικού ρωσικού ελικοπτέρου   MI-8 που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους Σύρους .

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

+++