Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

"ΠΟΥΤΙΝ: ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ S-500 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Πρέπει να διαλέξετε εάν θα είστε χώρα της καρπαζιάς ή θα αποκτήσετε δύναμη πυρός και ισχυρή Εθνική Αμυνα. Επίσης οφείλετε να σέβεστε τις συμφωνίες που κάνουμε…
Ο Πούτιν δεν μάσησε τα λόγια του με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Και δεν άφησε περιθώρια να εξαπατηθεί για δεύτερη φορά όταν άλλα είχαν συμφωνήσει και η συμφωνία δεν προχώρησε…

Russian President Vladimir Putin arrives at the Eleftherios Venizelos airport for his two days official visit in Greece, in Athens on May 27, 2016. / Άφιξη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πραγματοποίηση της διήμέρης επίσκεψής του στην Ελλάδα, Αθήνα, 27 Μαΐου 2016.

H πρόταση Πούτιν με δεκάδες “βαλιτσάκια” πασών των μυστικών υπηρεσιών να έχουν πάρει φωτιά προκάλεσε συναγερμό στους δανειστές καθώς Ευρωπαίοι και ΗΠΑ έχουν επιβάλλει εμπάργκο στους Ρώσους. Την ίδια ώρα παρακολουθούσαν την Ελλάδα, που κρατάνε με το στανιό στην εντατική, να τον υποδέχεται στην Αθήνα. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή όπως αποκαλύπτεται από την επιστολή Τσακαλώτου.
Στο μεταξύ το σύστημα s-500 εξουδετερώνει το F-35 stealth στην συμπαραγωγή του οποίου συμμετέχει η Τουρκία και στο οποίο ο Σουλτάνος Ερντογάν ποντάρει τα ρέστα του για την δημιουργία πανίσχυρης πολεμικής μηχανής η οποία θα του επιτρέψει να γίνει κυρίαρχος στη Μεσόγειο-ακολουθώντας το “δίκαιο του ισχυρού.
Tο δίκαιο του ισχυρού και η νομιμοποίησή του στις διακρατικές σχέσεις της Αθηναϊκής δημοκρατίας κατά τον Θουκυδίδη
 Το δίκαιο του ισχυρού ορίζεται από τους Αθηναίους πρέσβεις στον περίφημο διάλογό τους με τους Μηλίους, που τοποθετείται το 416 π. Χ.: (5,89) δίκαια μεν εν τω ανθρωπείω λόγω από της ίσης ανάγκης κρίνεται, δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχώρουσιν (=Στο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων το δίκαιο αποφασίζεται εκεί, όπου υπάρχει ίση δύναμη προς επιβολή του, όμως οι ισχυροί επιβάλλουν ό, τι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύναμοι παραχωρούν ό, τι τους επιβάλλει η αδυναμία τους). Η εν λόγω περί δικαίου αντίληψη επικράτησε στην Αθηναϊκή πολιτική στην μετά τον Περικλή εποχή. Η Περίκλεια πολιτική που όριζε το πλαίσιο μιας μετριοπαθούς ηγεμονίας (Realpolitik) συγκρίνεται από τον Θουκυδίδη με την διάδοχο κατάσταση, που καθορίζεται από την πολιτική αλαζονεία μιας καταπιεστικής ηγεμονικής δύναμης υπό την ηγεσία του Κλέωνα (Machtpolitik).
Υ.Γ>Κάθε μέρα που περνάει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιμετωπίσει ένα θέμα που αφορά την επιβίωση της χώρας
ΠΗΓΗ
+++

"ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΓΠΠ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ


Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ("ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ",  ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ)... 
Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΙΣΙ ..
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΤΧΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η Ε.Ε ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...
ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ .... 
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ...
ΣΧΕΔΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ...
ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ...
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 10 Km  ...
ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!

+++

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

"ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΙΣΤΗΣ, ΕΥΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΗΓΕΤΗ"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

«Η αξία να έχεις στα χέρια σου ένα κομποσκοίνι το οποίο έχει λιώσει προηγουμένως στα χέρια ενός μοναχού από τις προσευχές του είναι ανεκτίμητη» λέει πάντα ο Ρώσος ηγέτης.. Για 40 λεπτά ο Ρώσος ηγέτης χάθηκε από τα μάτια όλων.Το κόκκινο φυλακτό στο δεξί καρπό του «ατσαλάκωτου» στην εμφάνιση Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προσέλκυσε το φωτογραφικό φακό. Πηγή:REUTERS/Alkis Konstantinidis.

Για 40 λεπτά ο Ρώσος ηγέτης χάθηκε από τα μάτια όλων.

Της Μαρίας Γιαχνάκη
Δεν ήταν τυχαίο που αναφερόταν διαρκώς στο Άγιο όρος στις συνομιλίες του και ο διακαής του πόθος ήταν να μείνει για λίγες ώρες στο Περιβόλι της Παναγίας, να συνυπάρξει με φωτισμένους γέροντες και να πιάσει στο χέρι του τα κομποσκοίνια τους. Ο Ρώσος ηγέτης έχει αδυναμία στα κομποσκοίνια αφού αυτά τον έμαθαν να προσεύχεται αδιαλείπτως όπως λέει στενός του συνεργάτης το ίδιο ευλαβής, και ιδιαίτερα όταν αυτά προέρχονται από χέρια μοναχών με δυνατή προσευχή τα οποία του δωρίζουν.


«Η αξία να έχεις στα χέρια σου ένα κομποσκοίνι το οποίο έχει λιώσει προηγουμένως στα χέρια ενός μοναχού από τις προσευχές του είναι ανεκτίμητη» λέει πάντα ο Ρώσος ηγέτης.Η επιθυμία του μετά την υποδοχή στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους ήταν να βρεθεί μόνος του με τους πατέρες της Ρωσικής Μονής αλλά και με Γέροντες που θεωρεί εκείνος ότι τον έχουν βοηθήσει να δυναμώσει και να στερεώσει την πίστη του με τις νουθεσίες τους και την πνευματική τους υπεροχή.
Στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα ο πρόεδρος Πούτιν ήθελε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να περπατήσει για λίγο στην περιφέρεια του μοναστηριού και να προσευχηθεί σε έναν τόπο ιερό που μυρίζει λιβάνι και οι προσευχές των μοναχών φτάνουν ως τον ουρανό όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος στους συνεργάτες του όταν μιλάει για το Άγιο Όρος.


Είχε ζητήσει λοιπόν, να φροντίσουν να έχει λίγο χρόνο μόνος του για να μπορέσει να ακουμπήσει τις ανθρώπινες αδυναμίες του εκεί που ο άνθρωπος ξεγυμνώνει τα πάθη του και μιλάει για αυτά ανάμεσα στα κεριά στα ιερά κειμήλια και τα λείψανα των Αγίων.


Έτσι κι έγινε. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λίγο μετά την υποδοχή του και στο ρωσικό μοναστήρι και την συνάντησή του με τον Ρώσο Πατριάρχη Κύριλο, αποχώρησε και για περίπου 40 λεπτά αφιερώθηκε στην προσευχή του μακριά από τα βλέμματα όλων ενώ εκτός από 2 πολύ στενούς του συνεργάτες κανείς δεν ήξερε που βρισκόταν .
Στα χέρια του κρατούσε το μαύρο κομποσκοίνι με τις κόκκινες χάντρες που έχει από την πρώτη μέρα που πήγε στο Άγιο Όρος και περπατώντας απομακρύνθηκε από το μέρος της υποδοχής.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι γνωστό ότι έχει χωρίσει με την σύζυγό του με την οποία δεν έχει καλές σχέσεις γεγονός που τον κουράζει ψυχολογικά και του δημιουργεί πολλές φορές προβλήματα στην ζωή του. Έχει όμως δύο υπέροχες κόρες με τις οποίες έχει άψογη σχέση και εγγόνια τα οποία υπεραγαπάει. Το αγκάθι του διαζυγίου του έχει μπει όμως πολύ βαθιά στην ζωή του αφού η επαφή της πρώην συζύγου του με τις δύο του κόρες πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο βαρίδι στην προσωπική του ζωή το οποίο δε μπορεί πολλές φορές να διαχειριστεί.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει να ξαναφτιάξει την ζωή του προσπαθώντας όμως να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη του για τα παιδιά του αλλά και στην προσωπική του ηρεμία την οποία σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον πασχίζει πολύ ο ίδιος γι αυτό.


Το γεγονός ότι για 40 λεπτά περίπου είχε απομονωθεί δεν έκανε εντύπωση σε όσους γνωρίζουν τις συνήθειές του, όμως προκάλεσε τον θαυμασμό όσων δεν ήξεραν όπως οι Έλληνες πολιτικοί το πόσο πιστός και ταπεινός είναι και με πόση ευλάβεια συμπεριφέρθηκε κατά την προσκυνηματική του επίσκεψη.


Εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει ξανά σύντομα στο Άγιο Όρος ως απλός προσκυνητής για να μείνει και να ζήσει και πάλι την κατανυκτική ατμόσφαιρα που του έδωσε δύναμη αυτές τις λίγες ώρες που έμεινε εκεί όπως είπε στους Πατέρες της Ρωσικής Μονής.
Όμως κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος έδειξε την ευλάβειά του με την συμπεριφορά του. Έκανε συχνά τον σταυρό του, έκλεινε τα μάτια κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στην εκκλησία και στο πρόσωπό του έβλεπε κανείς το πόσο έντονα ζούσε την κατανυκτική ατμόσφαιρα.


Το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν έλαμψε όταν συνάντησε και τον Γέροντα Εφραίμ, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, να κάθεται ανάμεσα στους εκπροσώπους των μοναστηριών. Του ζήτησε να πάει κοντά του και ίσως ήταν η πρώτη φορά που ο Ρώσος Πρόεδρος γέλασε τόσο πολύ δείχνοντας την χαρά του που συνάντησε τον Γέροντα Εφραίμ.


Η σχέση των δύο τους, καθαρά πνευματική με τον Βλαντιμίρ Πούτιν όμως να ζητάει με την πρώτη ευκαιρία την ευχή του και τις προσευχές του ενώ δε μπορεί να ξεχάσει την ημέρα που ο Γέροντας Εφραίμ μετέφερε την Αγία Ζώνη της Παναγίας που φυλάσσεται στο Βατοπαίδι στην Ρωσία και εκατομμύρια Ρώσων προσκύνησαν το ιερό αυτό κειμήλιο.

Για αρκετή ώρα με την βοήθεια του διερμηνέα ανάμεσα στον κόσμο μίλησε με τον Γέροντα ενώ του ζήτησε γι άλλη μια φορά να προσεύχεται για την οικογένειά του και την χώρα του.
+++

"ΣΟΣ:ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΙΜΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΚΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ"


ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΙΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!!
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; 

13315624_1026671144088694_1708474072723265727_n

Χιλιάδες πιστοί μουσουλμάνοι ζήτησαν το Σάββατο να μπορέσουν να προσευχηθούν μέσα στη βασιλική της Αγίας Σοφίας μνημείο εμβληματικό και φημισμένο της Κωνσταντινούπολης που έγινε μουσείο έχοντας μετατραπεί προηγουμένως από εκκλησία σε τζαμί μεταφέρουν τα τουρκικά μέσα.
13319817_1026671050755370_880010288328201098_n
Μετά από μια προσευχή -salât – που πραγματοποίησαν μπροστά από την Αγία Σοφία στην οποία προίστατο ένας ιμάμης που ήρθε από τη Μέκκα της Σ Αραβίας οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μετατροπής του περίφημου ναού και πάλι σε τζαμί.
13322067_1164549780278723_2131673286945129934_n
«Να σπάσουν οι αλυσίδες,ν΄ανοίξει η Αγία Σοφία», κραύγαζαν χιλιάδες άτομα  μπροστά από το μουσείο μετέφερε το πρακτορείο Dogan.
«Στο όνομα των εκατοντάδων χιλιάδων αδερφών μας ζητάμε να μπορέσουμε να προσευχηθούμε στο εσωτερικό του τζαμιού της Αγίας Σοφίας», δήλωσε όπως αναφέρεται από το Dogan, ο πρόεδρος της ένωσης της Νεολαίας της Ανατολίας ο  Salih Turhan, που οργάνωσε την εκδήλωση την παραμονή του ετήσιου  εορτασμού της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς.
Χτισμένη στην είσοδο των στενών του Βοσπόρου και του Κεράτιου κόλπου η Αγία Σοφία όπου στέφθηκαν οι βυζαντινοί αυτοκράτορες μετατράπηκε σε τζαμί τον XVαι. μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης στα χέρια των Οθωμανών το  1453. Ανεγέρθηκαν μιναρέδες γύρω από το βυζαντινό θόλο.
Το αρχιτεκτονικό αριστούργημα οικοδομήθηκε τον  VIο αι. η Αγία Σοφία παροπλίστηκε και μετατράπηκε σε μουσείο στη δεκαετία το 1934 υπό το κοσμικό καθεστώς του Mustafa Kemal Atatürk και αποτελεί αντικείμενο πολεμικής μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.
4928277_6_1612_monument-emblematique-et-dispute_7301a89f8203f6ec792a3afb93d3603d
Έπειτα πό την άνοδο στην εξουσία το 2002 του AKP  του νυν προέδρου Recep Tayyip Erdogan, οι υπερασπιστές του κοσμικού κράτους ανησυχούν για ενδεχόμενη επαναμετατροπή της Αγ Σοφίας σε τζαμί. (28.5.16 afp/nxp)
Εδώ και κάποια χρόνια οι πιέσεις εντείνονται για την μετατροπή του μνημείο σε τζαμί.Αυτό το αίτημα βρίσκει απήχηση σε διευθύνοντες του AKP.Το 2013  οαντιπρόεδρος της κυβέρνησης έφθασε να το ευχηθεί.
Η επιλογή της ημερομηνάις αυτής της εκδήλωσης δεν είναι αθώα αφού η Τουρκία σήεμρα ετοιμάζεται να εορτάσει με μεγάλες πομπές αυτήν την Κυριακή την άλωση της Πόλης.Πάνω από 1 εκατομύρια άτομα αναμένονταν στην Κωνσταντινούπολη για μια γιγαντιαία ιστορική αναβίωση διοργανωμένη από τις αρχές . rfi 28.05.2016
ΠΗΓΗ
+++

"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ ΦΘΑΝΕΙ"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΌσο απίστευτο κι αν ακουστεί, όσο αστείο για κάποιους που θα το διαβάσουν, όσο κι αν αρκετοί θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, πολίτες της γης που αναζητάτε και προσβλέπετε στην μία πατρίδα η ώρα που πολλοί σ' αυτήν την χώρα , όντας ταπεινωμένοι αλλά με το "μικρόβιο" της πίστης μέσα τους θα αρχίσουν να "εγείρονται" σηκώνοντας την Ελλάδα.
Έρχονται οι μεγάλες στιγμές που θα κοιτάμε "πάνω" , που δίπλα μας θα στέκονται χωρίς να τους βλέπουμε συμπαραστάτες και αρρωγοί οι αγαπημένοι του Θεού , που κάθε μεγάλη δυσκολία θα μας χαλυβδώνει.
Αυτός ο λαός που ο ίδιος ο Χριστός προείπε θα στηθεί σε μάχη. Χωρίς να το έχουμε πολυκαταλάβει η συνείδηση μας αρχίζει και μας ξυπνά...
Είναι οι στιγμές που θα έρθουν τέτοιες που τρόμο θα γενούν στις καρδιές ...όμως αυτών που έχουν χάσει πίστη και πορεία.
Όλοι όμως αυτοί και αυτές που μέσα τους σιγοκαίει η ελπίδα, η σιγουριά πως το δίκιο θα νικήσει, πως ο Θεός δεν θα τους αφήσει δεν θα τρομάξουν ότι κι αν συμβεί. Είτε σεισμοί είτε πόλεμοι είτε φτώχια είτε πείνα είτε πειθαναγκασμοί...όλα όσα έρχονται με ταχύτητα φωτός...τίποτε από αυτά δεν θα είναι ικανά να σας λυγίσουν. Άλλοι θα λυγίσουν άλλοι θα κατατροπωθούν...
Έρχονται μεγάλες στιγμές...κοντοζυγώνουν...γι αυτό μην κοιτάτε ρολόγια και ημερολόγια αλλά κοιτάτε βαθιά στην καρδιά και την ψυχή σας και μετά "υψώστε" ψηλά το "βλέμμα" τους και νιώστε να έρχεται Αυτός που καλείτε..
Όχι βέβαια ... δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία Του αλλά η ανταπόκριση στο κάλεσμα σας...Αρκεί να Τον ζητήσετε κι Εκείνος που σέβεται την δική μας ελευθερία να αποφασίζουμε γνωρίζοντας πως το κάλεσμα θα είναι από ελεύθερες και πιστές , ειλικρινείς ψυχές θα έρθει να μας σκεπάσει με πέπλο προστασίας.
Εσμέν έτοιμοι αδέλφια.
ΠΗΓΗ
+++

"ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Άνω κάτω το Αγιο Ορος έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για ένα στασίδι. Η αποκάλυψη του απίστευτου σκηνικού από τον δημοσιογράφο της Καθημερινής Σταύρο Τζίμα δεν πάρασε απαρατήρητη από την ρωσική διπλωματία με αποτέλεσμα ο Ρώσος Πρόεδρος να εγκαταλείπει την Ελλάδα με τις χειρότερες αντυπώσεις. Η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατάφεραν να χάσουν τον μοναδικό ηγέτη που οι ίδιοι διαφήμιζαν ως φίλο της ελληνικής κυβέρνησης. Υπάρχει μάλιστα στιγμιότυπο με τους Τσίπρα-Πούτιν στο Μαξίμου στο οποίο φαίνεται ο Ρώσος Πρόεδρος να χάνει την υπομονή του και να ζητάει να αρχίσουν οι δηλώσεις στις κάμερες. Ηταν ένα ταξίδι φιάσκο την στιγμή που ο Ερντογάν ετοιμάζεται να εορτάσει με την μεγαλοπρέπεια Σουλτάνου την Αλωση της Πόλης, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Τσακίρογλου στο Πρώτο Θέμα:
Με μια άνευ προηγουμένου, αυτοκρατορικού τύπου φαντασμαγορία οι Τούρκοι θα γιορτάσουν την 563η επέτειο από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Παρουσία του προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του νέου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, ένα ογκώδες πλήθος που αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο άτομα, θα παρακολουθήσει τον μεγαλοπρεπή εορτασμό στο Γενικαπί. 

Εσκεμμένα, η υπερβολή θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην εορταστική εκδήλωση, πιθανώς διότι είναι μία επιπλέον ευκαιρία για το καθεστώς Ερντογάν να υπογραμμίσει συμβολικά την ισχύ του. Χαρακτηριστικά, στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης θα δώσει μια θεαματική παράσταση το ακροβατικό σμήνος της τουρκικής αεροπορίας, τα περιβόητα “Αστέρια της Τουρκίας”. Μία στρατιωτική ορχήστρα αποτελούμενη από 563 καλλιτέχνες (όσα και τα χρόνια από την Άλωση) θα παιανίζει εμβατήρια και εθνεγερτικούς σκοπούς κ.λπ. Μια γιγαντιαία οθόνη τρισδιάστατης προβολής, η μεγαλύτερη του κόσμου, θα προβάλει μια αναπαράσταση της άλωσης, φυσικά από την άποψη των κατακτητών Οθωμανών και όχι των πολιορκούμενων κατοίκων της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, εξυπακούεται ότι θα υπάρξει καταιγισμός πυροτεχνημάτων ως γκραν φινάλε.
Κι ενώ ο Ερντογάν ετοιμάζει προκλητική φιέστα για την Αλωση δείτε τι συνέβη στο Αγιο Ορος κα κλάψτε για την κατάντια μας. Σε μάχη παρασκηνίου για το ποιος θα καταλάβει έναν… θρόνο στο Αγιον Ορος, ο Βλαντιμίρ Πουτιν ή ο Προκόπης Παυλόπουλος, επιδόθηκαν αγιορείτικες αρχές και Πολιτεία, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν καθ οδόν προς τον Αθω για το πολυσυζητημένο προσκύνημά του.
«Νικήτης», εξήλθε τελικά ο κ.Πουτιν, ο οποίος θα  παρακολουθήσει την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου από τον επισκοπικό θρόνο, με τον Ελληνα πρόεδρο να μην παρίσταται, μετά την «ήττα», καθόλου στην τελετή και να υποδέχεται  τον κ. Πουτιν  στα σκαλιά του κτιρίου της Ιεράς Κοινότητας.
«Θύμα» της σύγκρουσης υπήρξε ο Ειδικός Γραμματέας για θέματα θρησκευτικής διπλωματίας του ΥΠΕΞ κ. Στάθης Λιάντας, τον οποίο η Ιερά Κοινότητα, το ανώτατο διοικητικό όργανο της αγιορείτικής κοινωνίας  με επιστολή της προς το Υπουργείο Εξωτερικών κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο…
Το όλο θέμα ανέκυψε όταν ετέθη στην συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων της Πολιτείας και της Ιεράς Κοινότητα, για το πού θα καθίσει στην δοξολογία ο πρόεδρος Πουτιν, που είναι και το τιμώμενο πρόσωπο, και πού ο Ελληνας  ομόλογός του, κ. Παυλόπουλος.
Οι αγιορείτες υποστήριξαν ότι με βάση το τυπικό, ο τιμώμενος τοποθετείται στον επισκοπικό θρόνο και ο κ. Παυλόπουλος θα παρακαθόταν  στο παραθρόνιο στασίδι, πλάι στον κ. Πουτιν. Ομως υπήρξε αντίδραση από την ελληνική προεδρία, που για λόγους συμβολισμού αρνήθηκε μια τέτοια λύση που θα έφερε «ένα σκαλί παρακάτω» τον προεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η προσπάθεια συμβιβασμού δια της τοποθέτησης δυο ίδιων πολυθρόνων μπροστά στα στασίδια, για να παρακολουθήσουν από εκεί οι  κ. Παυλόπουλος και Πουτιν, δεν έγινε δεκτή από την Κοινότητα και έτσι ο Ρώσος πρόεδρος, ως τιμώμενο πρόσωπο, θα ανέβει στον επισκοπικό θρόνο, όμως ο κ. Παυλόπουλος δεν θα πάει στην δοξολογία και θα τον υποδεχθεί αμέσως μετά στην είσοδο του κτιρίου της Κοινότητας.
Είχε προηγηθεί διαφωνία μεταξύ Ιεράς Κοινότητας και Πολιτείας και για την υποδοχή του κ.Πουτιν στις Καρυές. Από την προεδρία της Δημοκρατίας εκφράστηκε η επιθυμία να τον υποδεχθεί ο κ. Παυλόπουλος κατά την άφιξή του στην πλατεία των Καρυών. Ομως, οι αγιορείτες απέρριψαν κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επικαλούμενες το αγιορείτικο τυπικό που προβλέπει υποδοχή στην πλατεία από τον «οικοδεσπότη», που είναι η Ιερά Κοινότητα, και έτσι ο κ. Παυλόπουλος  θα υποδεχθεί τον ομόλογό του στις στην είσοδο της Κοινότητας.
Στην όλη συζήτηση, που διεξήχθη σε πολύ τεταμένη ατμόσφαιρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιερας Κοινότητας, συμμετείχε και ο ειδικός γραμματέας για θέματα θρησκευτικής διπλωματίας του ΥΠΕΞ , κ. Λιάντας. Οι μοναχοί θεώρησαν τους χειρισμούς του «απαράδεκτους» και απέστειλαν επιστολή στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ με τον οποία τον χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Αγιον Ορος.
ΠΗΓΗ
+++

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

"Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ - Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

Η ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,  ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,
ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ...
Η ΓΝΩΣΗ,  Η ΕΡΓΑΣΙΑ,  Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΘΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,  ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ  ....
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ,
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΩΠΕΣ ...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ;

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ...
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ,  ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ...

ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ,  ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗΣ,  ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ,  ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ...
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ "ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ" ΟΤΑΝ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !!! (ΕΙΔΗΣΗ)
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,  ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,  Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΝΩΣΗΣ,  ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ,  ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ...
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ !!!

ΑΥΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ,  ΑΠΙΑΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ...
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ...
"ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ" 
"ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ" 
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ...
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...
  
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ,  ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΓΕΡΟΝΤΑ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ;
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΛΕΓΕΙΣ,  ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΘΑ,  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ;

 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ  ...
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕΙ,  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
ΘΑ ΛΑΒΕΙ ...
ΣΤΟ ΚΙΚΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ,
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΜΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ,  ΧΩΡΙΣ Η ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ
ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ...  
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,  ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ,  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ,  ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ...
Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!


+++

"Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ"


ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ


ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΘΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΣΣΙΟ, ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΙΛΟ ΤΟΝ ΜΥΡΟΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ, ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ...
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ  (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ...
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
  ΟΙ ΔΥΟ ΗΔΗ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ" ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ
ΣΕ ΑΥΤΟ ...
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΩΣΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ "ΤΑΞΙΑΡΧΗ" ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ "ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ" ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ...
ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ...
ΞΕΡΕΙ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ...  
ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ "ΣΑΚΙ" ΤΟΥ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΦΥΡΑ= ΨΥΧΕΣ ...
ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ "ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ !!!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;
ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;
ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΔΙΟ ...
ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο "ΧΑΡΤΙΝΟΣ" ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ...
Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ" ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ ...
ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ...
ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ...
ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ, ΕΝΩ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙ ...
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ...
Ο ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΑΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ...
ΑΓΙΟΙ, ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΗΣ "ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"
 ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ...
 Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΦΡΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΝΕΣΕΙΣ ...
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ "ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ...
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΣΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ... 
Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ "ΕΥΡΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ...
Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ...
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΤΑΞΙΑΡΧΗ" ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ...
ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ...
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...         
ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ...
Η ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΑΖΩΡΑΙΟ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΤΟΝΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ...
ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ" ΤΟΥ "ΜΥΡΜΗΓΚΟΛΕΟΝΤΑ" ΣΤΗΝ "ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ" ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ...
 ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ...
ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !!!!


+++

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

"ΕΚΘΕΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΠΠ"


ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΧΩΡΩΝ; Μια νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο και παρουσιάστηκε πριν από τρεις εβδομάδες στο Ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SCαπό τη Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSBαναφέρει ότι μεγάλος φόβος και ένταση έχει δημιουργηθεί στη χώρα λόγω κάποιων προφητειών, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται βιβλική καταστροφή στην Ευρώπη.
Η καταστροφή αυτή συνδέεται με το γεγονός ότι τον περασμένο μήνα ο Αμερικανικός Στρατός υπέγραψε κάποιες συμβάσεις με 17 εταιρείες, μεταξύ των οποίων είναι και κάποιες μεγάλες πολυεθνικές. Πρόκειται για συμβάσεις, μέσω των οποίων ο Στρατός των ΗΠΑ θα εξασφαλίσει 900 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα δαπανηθούν για υλικοτεχνικό εφοδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών σε εργαστήρια, προκειμένου να επεκταθούν οι μελέτες που αφορούν βιολογικά και χημικά όπλα.
Σύμφωνα με την έκθεση που έφθασε στο Κρεμλίνο, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την σοκαριστική δήλωση του καθεστώτος Ομπάμα τον Ιανουάριο, σχετικά με την επέκταση των δυνατοτήτων των βιοχημικών όπλων των ΗΠΑ, ο πρόεδρος Πούτιν διέταξε την δημοσίευση ενός κρίσιμης σημασίας εγγράφου της Ομοσπονδίας Εθνικής Ασφάλειας, στο οποίο εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι γίνονται έργα επέκτασης σε διάφορα εργοστάσια παραγωγής βιοχημικών όπλων του Αμερικανικού Στρατού, στην επικράτεια χωρών που γειτνιάζουν με τη Ρωσία, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελούν στρατηγική απειλή, όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.
“Η νέα τεράστια επέκταση του αμερικανικού προγράμματος για την ανάπτυξη βιοχημικών όπλων στην Ευρώπη επί προεδρίας Ομπάμα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση αυτή, “συμπίπτει χρονικά, κατά έναν παράδοξο τρόπο, με την λεγόμενη «προσφυγική κρίση», στα πλαίσια της οποίας αμέτρητα στίφη μουσουλμάνων έχουν πλημμυρίσει την Ευρώπη, και μέσω της οποίας έχουν επωφεληθεί πολλοί διακινητές, κερδίζοντας πάνω από 5,7 δις δολάρια”.
“Εκείνο το οποίο έχει πρόσφατα δημιουργήσει μεγάλο φόβο και αναστάτωση σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας”, διευκρινίζει η έκθεση, “είναι η ανησυχία ότι, εάν τα εν λόγω νέα σχέδια της κυβέρνησης Ομπάμα για την αύξηση της ανάπτυξης βιοχημικών όπλων συνδυαστούν με την τρέχουσα μαζική εισβολή μουσουλμάνων στην Ευρώπη, τα δύο αυτά γεγονότα μαζί θα δικαιώσουν μια τρομερή προφητική ρήση της περίφημης Baba Vanga (γιαγιάς Ευαγγελίας, 1911-1996)  λίγο πριν από το θάνατό της. , με την οποία προειδοποίησε ότι το 2016 θα εισβάλουν στην Ευρώπη μουσουλμάνοι εξτρεμιστές . Σύμφωνα με τις προφητικές δηλώσεις της τυφλής αυτής γυναίκας που γεννήθηκε και έζησε στη Βουλγαρία, της εισβολής αυτής θα προηγηθούν, έξι χρόνια νωρίτερα, άλλα γεγονότα, τα οποία θα φέρουν αναστάτωση στον κόσμο (εννοούσε προφανώς την «αραβική άνοιξη» το 2010), θα κλιμακωθούν στη Συρία και θα γίνουν αιτίανα καταστραφεί τελικά ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος”.
“Οι μουσουλμάνοι θα χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα εναντίον των Ευρωπαίων”, προφήτευσε η Baba Vanga, “και αργότερα, το 2043, θα γίνει η Ευρώπη ισλαμικό χαλιφάτο, με έδρα τη Ρώμη”. Σύμφωνα με τις ίδιες προρρήσεις, η Ευρώπη, όπως την γνωρίζουμε σήμερα, θα πάψει να υπάρχει  στο τέλος του επόμενου έτους (2044), μετά τη συστηματική εξάλειψη ολόκληρων πληθυσμών, αφήνοντας την ήπειρο σχεδόν άδεια, μια έρημη χώρα, η οποία θα στερείται σχεδόν εξ ολοκλήρου οποιασδήποτε μορφή ζωής.
“Αφού το καθεστώς Ομπάμα και οι σύμμαχοί του στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ήδη χαρακτηρίσει τον παγκόσμιο υπερπληθυσμό ως τη μεγαλύτερη απειλή τους”, υπογραμμίζει η έκθεση, “αυτοί οι θεατρίνοι, μέσα από τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτουν, έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν την Ευρώπη για όσα πρόκειται να έρθουν, ενημερώνοντας τους πολίτες ότι θα πρέπει να αναμένουν μια χημική επίθεση από ισλαμιστές τρομοκράτες, μια απειλή η οποία, σύμφωνα με την προειδοποίηση των ηγετών της Δύσηςθα είναι πέρα για πέρα πραγματική”.
Είναι γνωστό ότι το ίδιο το καθεστώς Ομπάμα δημιούργησε τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτουςοι οποίοι, δίχως αμφιβολία, διενεργούν φρικαλέες  επιθέσεις, χρησιμοποιώντας αμερικανικής προέλευσης βιοχημικά όπλα, που ήδη φυλάσσονται σε διάφορα σημεία σε όλη την Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, ο Δυτικός κόσμος, αν και έτοιμος να οδηγήσει τόσες χώρες στο χείλος του αφανισμού εξ αιτίας αυτών των παραφρόνων, θα θεωρηθεί άμεμπτος. Οι εξελίξεις αυτές, εάν συμβούν, θα επαληθεύσουν άλλη μία πρόρρηση της Baba Vanga, σύμφωνα με την οποία ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα (που η Vanga είχε προφητεύσει ότι θα ήταν Αφροαμερικανός)  θα είναι και ο τελευταίος πρόεδρος της χώρας αυτής. H Vanga είχε επίσης προειδοποιήσει (από το 1982) για την πτώση των Δίδυμων Πύργων στη Νέα Υόρκη και για την εμφάνιση του ISIS.
“Αν και ελάχιστα είναι γνωστά στη Δύση σχετικά με τη γυναίκα αυτή, η οποία συχνά αποκαλείται"Νοστράδαμος των Βαλκανίων", συνεχίζει η έκθεση, “η Baba Vanga χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού, τόσο στην Ρωσία, όσο και στην υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη, για την εκπληκτική ακρίβεια των προβλέψεων της, για τις οποίες κάποιες έρευνες έδειξαν  ότι έχουν επαληθευθεί ήδη κατά 85%”.
Στο διαδίκτυο έχει κατασκευαστεί μια ρωσική τράπεζα δεδομένων, με τίτλο «Η μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της Vanga», η επισκεψιμότητα της οποίας επιβεβαιώνει πόσο λαοφιλής είναι η γυναίκα αυτή στους πολίτες της Ομοσπονδίας, αλλά και δε πολίτες άλλων χωρών. Το 2013, το ρωσικό Channel One γύρισε μια τηλεοπτική σειρά 12 επεισοδίων με θέμα τη ζωή της, με τίτλο "Vangelia", και δύο χρόνια αργότερα γυρίστηκε η εξίσου δημοφιλής κινηματογραφική ταινία "Vanga: ορατός και αόρατος κόσμος".
Στα δημοσιεύματα σχετικά με την έκθεση δεν διευκρινίζεται ποια μέτρα θα λάβει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας βάσει αυτών των πληροφοριών αυτών της FSB, αλλά και μόνο το γεγονός ότι έριξαν μια προσεκτική ματιά στις προειδοποιήσεις της Baba Vanga ίσως να μας λέει κάποια πράγματα για την απρόβλεπτη και επικίνδυνη φύση των πολιτικών εξελίξεων σήμερα.
 
Οι προρρήσεις της Baba Vanga για τα επόμενα χρόνια 
2016: Ορδές μουσουλμάνων  θα εισβάλουν με όπλα μαζικής καταστροφής στην Ευρώπη, η οποία σταδιακά θα πάψει να υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η επακόλουθη εκστρατεία καταστροφής θα διαρκέσει χρόνια, αναγκάζοντας τους γηγενείς πληθυσμούς να την εγκαταλείψουν και αφήνοντας ολόκληρη την ήπειρο σχεδόν κενή από Ευρωπαίους.
2018:  Η Κίνα θα γίνει παγκόσμια δύναμη.
2023: Ο άξονας της Γης θα αλλάξει κλίση.
2025: Ο αφανισμός των Ευρωπαίων είναι ραγδαίος. Ο πληθυσμός των λευκών χριστιανών στην Ευρώπη θα φθάσει σχεδόν στο μηδέν.
2028: Ο άνθρωπος θα ταξιδέψει στην Αφροδίτη, με την ελπίδα να βρει νέες πηγές ενέργειας.
2033: Η στάθμη των υδάτων θα αυξηθεί καθώς οι πολικοί πάγοι θα λιώσουν.
2043: Η μετατροπή της Ευρώπης σε ισλαμικό χαλιφάτο είναι πλήρης. Πρωτεύουσά του ορίζεται η Ρώμη. Η παγκόσμια οικονομία ευδοκιμεί.

ΠΗΓΗ

+++

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

"ΘΕΑΤΡΟ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΗ RAQQA - ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΟΙ"


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...
ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ 
ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ !!!

Des soldats américains et des forces démocratiques syriennes, opérations spéciales dans la province de Raqqa, le 25 mai 2016. ©AFP
Ένας σύριος στρατιωτικός ειδήμονας χαρακτήρισε θέατρο τις επιχειρήσεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων με την υποστήριξη της Διεθνούς Συμμαχίας προσθέτοντας: « με διαταγή της Washington,η Daech  εγκαταλείπει τη Raqqa για να μετακινηθεί στην Deir ezZor. Και πραγματικά αναπτύσεται εκεί όπου ο συριακός οδηγεί βίαιες επιχειρήσεις»
Σύμφωνα με τον Ali Maqsoud, ο πολλαπλασιασμός των τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη τη Συρία δεν είναι παρά ένα αμερικανικό σχέδιο που στοχεύει να απoστρέψει τα βλέμματα από τις νικηφόρες επιχειρήσεις του συριακού στρατού και να καθυστερήσει την ήττα της Daech στη Deir ez-Zor.
«Οι ΗΠΑ  επομένως προετοιμάστηκαν με τους κούρδους μαχητές να λάβουν μέρος σε επιχειρήσεις στη Ράκα για να φτάσει η διεθνής συμμαχία σε μια πρώτη νίκη στη Συρία ,μια νίκη -παρωδία που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένας στρατιωτικός ελιγμός. »
13255962_250124435345244_2621247001773611157_n (1)
αμερικανοί με σήματα του YPG το …θέατρο
Υπογραμμίζοντας την ανικανότητα της Washington και των κούρδων συμμάχων της να κερδίσουν αληθινές νίκες στο πεδίο της μάχης ο Maqsoud τόνισε: « Οι αμερικανοί πράκτορες έφυγαν σαν καπνός από την Παλμύρα έναντι του συριακού στρατού που έδειξε τη δύναμη του μετώπου της Αντίστασης στη μάχη κατά της Daech.Η Washington διατείνεται ότι οδηγεί μεγάλες αντι-Daech επιχειρήσεις στη  Raqqa ενώ αυτή εξωθεί αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση να φύγει από την πόλη και να μεταφέρει τις δυνάμεις της προς την Deir ez-Zor. » Πρόσθεσε: « Και όταν η Daech θα εγκαταλείψει την πόλη με αυτό το επίπλαστο θέατρο των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών επί της πόλης αφήνοντας εκέι το « καλλιτεχνικό » της στρατηγείο χωρίς να υποστεί τις παραμικρές απώλειες ! »
Caγυγθ
και σοφιστικέ ‘όπλα οι αμερικανοί στην υπερπαραγωγή Ράκα
O Maqsoud διευκρινίζει: «Η συμμαχία  διένειμε φυλλάδια στην πόλη ζητώντας από τον πληθυσμό να την εγκαταλείψει γιατί ήθελε να την εκκενώσει από τους άραβες κατοίκους της και να τοςυ αντικαταστήσει με κούρδους. »
Σημειώνοντας ότι η αμερικανική βοήθεια στους κούρδους μαχητές είχε ως κίνητρο την προέλαση σε διάφορες συριακές περιοχές και τη χρήση των αποσχιστών κούρδων στην πραγματοποίηση του σχεδίου της για την αποδόμηση της Συρίας ο Maqsoud συμπεραίνει: « η Washington για την ώρα δεν έχει πρόθεση να κάνει να συγκρουστούν οι κουρδικές δυνάμεις και ο συριακός στρατός. »
ΠΗΓΗ
+++