Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

"ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)


ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ...
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΛΑΒΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΓΟΤΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ...
ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ... 
ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ (ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ) ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΓΟΤΘΙΚΗ Η ΣΛΑΒΙΚΗ ... 
ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ...
ΑΓΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο "ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ...  
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΕΦΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΥΝΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ...
ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ... 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ...
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!! 

+++

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

"ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ" (EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!


ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΑΝΕΛ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΠΟΤΑΜΙ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ...
 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ...
ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ...
ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ...

ΣΗΜΑΔΙΑ

ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:  
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ: 
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ 11 ΜΗΝΕΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2017, Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε,  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ...
Ο ΤΡΑΜ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ...
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ... 
ΕΝΩ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Η Ε.Ε ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2018 (ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;)

+++ 

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

"ΒΟΜΒΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ"


ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 5 ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

<<Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Για έναν χρόνο ακριβώς, όσο κι αν πάλεψα, όσο κι αν διαφοροποιήθηκα ευθυγραμμιζόμενος πάντοτε με τις απαιτήσεις της φτωχοποιημένης μας κοινωνίας, όσο κι αν αντέδρασα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, υπήρχαν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων, δυστυχώς.
Ως άνθρωπος που επιζητεί την ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές και αντιλήψεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου καθώς και την εύρεση της ελπίδας που τόσο επιθυμούσα να δω στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ένωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα.
Αποχωρώ με την συνείδηση μου ήσυχη γιατί θεωρώ πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να ακουστεί η φωνή της λογικής στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών μας. Παραμένω όμως δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα δίνοντας από τη μεριά μου συνεχώς συγκεκριμένες λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν της Ελλάδα μας. Θα είμαι επίσης απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος.
  Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια σε μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που δεν είπε ποτέ αλήθεια στο λαό, που διέλυσε τα όνειρα όλων μας, για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μου μέσα από την νευραλγική ιδιότητα του Εκπροσώπου Τύπου. Τέλος, ευχαριστώ και εσάς κ. Πρόεδρε για την συνεργασία που είχαμε.
Μετα τιμής,

Γιάννης Καλλιάνος >>

ΠΗΓΗ

+++

"ΟΙ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΙ ..."


1

Στην αντίληψη των κοσμικών ανθρώπων είναι αδιανόητο και άξιο περιφρόνησης να απαρνηθεί κανείς το συμφέρον του και την κοινωνική του επιφάνεια για την ελπίδα των αιωνίων αγαθών.
Εάν η ίδια η κατά Χριστόν ζωή και περισσότερο η αποταγή των μοναχών για τους κοσμικούς αποτελεί αφροσύνη, πόσο μάλλον η σαλότητα είναι γι” αυτούς αφροσύνη, η οποία αποτελεί μια ακόμα πιο ακραία μορφή άσκησης από αυτή των μοναχών. Όσο η άσκηση προχωρεί σε ανώτερα στάδια και ο αγώνας του μοναχού γίνεται τραχύτερος, τόσο ενισχύεται η εντύπωση και εδραιώνεται η βεβαιότητα για την τρέλα τους…..
Αυτού του είδους η πνευματική άσκηση ήταν πολύ δύσκολη και μάλιστα επικίνδυνη, καθώς οδηγούσε το μοναχό έξω από τα μοναχικά και ασκητικά του αιτήματα. Η Εκκλησία απέναντι σ” αυτούς που την ασκούσαν, έπαιρνε επιφυλακτική ή ακόμη και αυστηρή στάση. Η στάση της αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι, πολλοί μοναχοί υποκρίνονται τη σαλότητα για δικό τους έπαινο.         Όμως οι πραγματικοί διά Χριστόν σαλοί έδρασαν μέσα στο χώρο της Εκκλησίας και συντέλεσαν στην πνευματική ανάπτυξη των πιστών. Είναι διαφοροποιημένοι από τον κόσμο σχεδόν σε όλα, για να δείξουν την απόσταση που χωρίζει τον πνευματικό κόσμο, που είναι το διαρκές παρόν της παρουσίας του Θεού στην ύπαρξη του ανθρώπου, από τον υλικό κόσμο της ρευστής μεταπτωτικής καθημερινότητας.
Η ζωή τους είναι ένα διαρκές και καθημερινό μαρτύριο, πνευματικό και σωματικό. Για να μπορέσει κανείς να δει την πνευματική ελευθερία των διά Χριστόν σαλών μέσα από τις φαινομενικά «ανήθικες» πράξεις, χρειάζεται πολύ Χάρη από τον Θεό. Δεν είναι εύκολο να μελετά κανείς τέτοιους είδους βίους, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τους παρεξηγήσει, πιθανόν να σταθεί σε μερικά εξωτερικά σημεία και να τους αδικήσει. Μόνον «χαριτωμένοι» άνθρωποι μπορούν να εννοήσουν την εργασία των Αγίων και μάλιστα αυτών που προσποιούνται τον σαλό.
Ο σαλός ελέγχει την παράλογη λογική των πολλών, κρίνει την κακία του κόσμου, τη ζωή της αμαρτίας και όχι τον πεπτωκότα. Θέλει να ανατρέψει την ψεύτικη παρούσα πραγματικότητα και να μεταφέρει το μόνιμο μήνυμα της Βασιλείας των Ουρανών, όπου θα κυριαρχεί η κοινωνία της αγάπης με τον Χριστό και τους άλλους.
Ο διά Χριστόν σαλός δεν είναι ο ασκητής που κάνει μία ή μερικές πράξεις σαλότητας και μετά, αφού εκλείψει ο λόγος της προσποίησής του, επανέρχεται στα συνηθισμένα μοναχικά ή καθημερινά του καθήκοντα. Αρνείται, φαινομενικά τουλάχιστον, και τα ασκητικά ιδεώδη, αφού κάνει πράξεις αντίθετες προς αυτά. Η παράξενη διαφοροποίηση αυτής της άσκησης έγκειται στο να ατιμάσει και να ντροπιάσει ο ίδιος ο σαλός ακόμη και το όνομά του με ενέργειες που επισύρουν την αγανάκτηση των γύρω του. Επίσης, απ” έξω φαίνεται σαν «γελωτοποιός» που διασκεδάζει τον κόσμο[4], όμως από μέσα του υποφέρει και κλαίει. Δεν κλαίει για την κατάστασή του όπου εκουσίως βρίσκεται, αλλά κλαίει επειδή λυπάται τους άλλους, τους αμαρτωλούς, τους αμετανόητους, τους οποίους συμπονάει και συμπάσχει για την τραγική τους κατάντια που ενώ είναι άρρωστοι πνευματικά δεν το γνωρίζουν ή και το χειρότερο έχουν συμβιβαστεί.
Η σαλότητα λοιπόν είναι το τελευταίο στάδιο και ο υψηλότερος βαθμός της ταπείνωσης, η απώλεια κάθε υπόληψης και εκτίμησης. Η καθολική άρνηση του εγώ και η υιοθέτηση της «ανυπαρξίας» για το κοσμικό φρόνιμα σε συνδυασμό με την προβολή και επίδειξη μιας α-νόητης συμπεριφοράς. Αυτό συμβαίνει διότι ο σαλός θέλει να κρύψει τις αρετές του και τα πνευματικά του κατορθώματα από τους άλλους. Την αγιότητά του την γνωρίζει μόνο ο Θεός και μονάχα Αυτός επιτρέπει στις ψυχές που ευεργετήθηκαν πνευματικά και υπαρξιακά -από κάποιον άγιο σαλό- να αναγνωρίσουν αυτή την παράξενη αγιότητα.
Ο αλλόκοτος βίος και πολιτεία των σαλών, επιβεβαιώνουν ότι, όσο υπάρχει κόσμος και Εκκλησία, θα συνυπάρχει και η δυνατότητα του αγιασμού η οποία είναι πέρα από κάθε ηθικιστική και ευσεβιστική προσέγγιση της βίωσης του Θείου.
Οι δια Χριστόν σαλοί είναι οι πλέον ασυμβίβαστοι άγιοι. Είναι οι άγιοι εκείνοι που τόλμησαν να κάνουν την καθημερινότητά τους μια συνεχής μαρτυρία της Βασιλείας του Θεού. Έχοντας οι ίδιοι το ήθος των κεκοιμημένων ενέπαιξαν τον διάβολο και τα έργα του σκότους, κατάφεραν με την ζωή τους να κρατηθούν στην μακαρία ταπείνωση, αλλά δεν έμειναν μέχρις εκεί. Κάνανε άλλο ένα βήμα, το βήμα του εμπαιγμού του εγωισμού, της υπερηφανείας, της έπαρσης, της οίησης, της φιλαυτίας. Κατάφεραν με την σαλότητά τους να βγάλουν στο φως την επικίνδυνη κοσμική θρησκευτική τυπολατρία και αυτοπροβολή που υποβόσκει μέσα στον εφησυχασμό και στην επανάπαυση της εκκλησιαστική κοινότητας.
Μπορεί η ποιμαντική που ακολούθησαν να ήταν ιδιόμορφή και πέρα από τα ποιμαντικά εκκλησιαστικά σχήματα όμως δεν έπαψε να έχει ως σκοπό την πνευματική αφύπνιση του πληρώματος της Εκκλησίας.
Η ελευθερία του ήθους των δια Χριστόν σαλών που ενσαρκώνεται μέσα στην ζωή τους αλλά και μέσα στην ποιμαντική τους μέριμνα, αποτελεί ένα ακόμα μυστήριο του ανεπάντεχου βιώματος της Χάρης του Παναγίου Πνεύματος.
Ο άγιος δεν συγκινείτε από τα χαρίσματά του. Επειδή είναι ο ίδιος αληθινός, είναι αλλοιωμένος, είναι χαριτωμένος, τα σώζει με το να τα περιφρονεί, με το να δίδει χωρίς ιδιοτέλεια και πάθος, προβάλλοντας πάντοτε τον Δωρεοδότη Κύριο και όχι το εγώ του.
Ο άγιος σαλός καταδικάζει τα είδωλα της αγιότητας, τον εγωισμό και την σεμνοτυφία, και τα αντιμετωπίζει ως δαιμονισμό. Διότι όταν λατρεύεις είδωλα ή το χειρότερο γίνεσαι αυτοείδωλο, βασανίζεις και βασανίζεσαι. Ζεις μέσα στις ψυχρολουσίες του φόβου και της ψευδαίσθησης, μέσα στην αβεβαιότητα της δήθεν βεβαιότητάς σου. Γι” αυτό και βλέπουμε τους τρελά ερωτευμένους αυτούς ανθρώπους να τολμούν να σέρνονται μέσα στις ταπεινές σκιές της περιφρόνησης παρά να στέκονται στο μέσο των ναών όπου υπάρχει ο κίνδυνος της έπαρσης και της φιλαυτίας, τους βλέπουμε να μάχονται κατά της υποκρισίας και της πνευματικής ρηχότητας των πιστών και να αναρριχώνται οι ίδιοι συμπαρασύροντας ταυτόχρονα μαζί τους και τους πάσχοντες πνευματικά ανθρώπους στα βάθη της μυστηριακής εκκλησιαστικής πνευματικότητας.
Ο δια Χριστόν σαλός είναι το πνευματικό ξυπνητήρι για όλους τους εφησυχάζοντες χριστιανούς οι οποίοι αρκούνται στον στείρο εκκλησιασμό και στην επιφανειακή τήρηση κάποιων κανόνων.
Ο δια Χριστόν σαλός ζει καθαρά μία χαρισματική κατάσταση. Έχει φτάσει στο ατέλεστο τέλος της τελειότητος εν Χριστώ και γι” αυτό ζει ελεύθερος από κάθε υποκατάστατο ευτυχίας και πληρότητος, περιθωριοποιημένος και μισούμενος από πολλούς, αγαπώντας όμως τους πάντες.
Ζει στον κόσμο, για τον κόσμο, έχοντας όμως πεθάνει για τον κόσμο !!!

ΠΗΓΗ

+++

"Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΕΠΙΤΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΘΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ"
porfirios


Γνώρισα κάποιον που έχει να κοινωνήσει κάτι χρόνια 
επειδή του έβαλαν επιτίμιο 
αυστηρό.
Χωρίς να του ζητήσω λεπτομέρειες 
– ή ίσως ακριβώς γι’ αυτό – 
ήθελε μόνος να μου πει, 
να πάρει μια γνώμη.
Δεν είπα κάτι, 
για να μην τον μπερδέψω χειρότερα.

Θυμήθηκα όμως 
ότι ο π. Πορφύριος δεν έβαζε 
επιτίμια.
Δεν είχε ανάγκη 
τέτοιου είδους εξουσίες, 
ελέγχους και χειραγωγίες 
για να κρατήσει μια ψυχή κοντά στον Κύριο 
και να τη θεραπεύσει.

Αυτό είναι το μυστικό.

Όταν έχεις του Χριστού τη γεύση, 
δεν θες αστυνομίες, 
μαστίγια και τιμωρίες.
Και τα περί ¨παιδαγωγικής τιμωρίας¨ 
και ¨θεραπείας¨ 
και ¨νοσοκομείου¨ κλπ, 
ας τ’ αφήσουμε στην άκρη, 
διότι τις πιο πολλές φορές 
έρχονται να κρύψουν 
πολλές δικές μας ιστορίες 
άψαχτες κι ένοχες. 

Το ερώτημά μου, θλιβερό: 
Ποιος κέρδισε κάποιον εν Χριστώ 
με τέτοια μέσα; 
Δείξε μου έναν!!
Προσωπικά, δεν ξέρω κανέναν.
Ξέρω όμως δεκάδες 
που λείπουν απ’ την παρέα του Χριστού, 
χάρη σε τέτοιες τακτικές ¨Διοκλητιανού¨

Ένιωσα δέος όταν τον ρώτησα 
από περιέργεια: 
Δηλαδή, πόσα χρόνια έχεις να κοινωνήσεις εσύ τώρα; 
Και μου απάντησε: Δεκαπέντε, πάτερ.

Έλιωσε η ψυχή μου που τ’ άκουσα.
Έλιωσε ακόμα η ψυχή μου όταν έμαθα την ιστορία μιας κυρίας 
που εξώκυλε και επισκέφθει τον γέροντα Πορφύριο για να εξομολογηθεί ...
Ο συζυγός της απ'εξω ανέμενε τη ποινή της ακοινωνησίας από τον γέροντα 
για να επιβεβαιώσει την υπόνοιά του και να προβεί σε τιμωρία της ...
Ο Γέροντας που ηξερε της ζήτησε να νηστεύσει (ήταν Τετάρτη) 
και την Κυριακή να κοινωνήσει ...
Ο σύζυγος ένιωσε τρομερή έκλπηξη γιατί νόμιζε ότι λόγω της αμαρτίας της 
ο Γέροντας θα της έβαζε ποινή ... 
Το ζευγάρι τελικά έφυγε αγαπημένο και 
σήμερα ζει ευτυχισμένο λόγω της διάκρισης του πατρός Πορφυρίου ...
Αν ήταν άλλος ιερέας πιθανό να είχε τιμωρήσει με ακοινωνησία τη σύζυγο, 
κάτι το οποίο θα έδινε την επιβεβαίωση της ενοχής της στον σύζυγο που ήταν έτοιμος να αφαιρέσει τη ζωή της ...
Τώρα είναι έτοιμος να γιορτάσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιου τους 
που η μετανοημένη σύζυγος του χάρισε !!!

+++

     

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

"ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ" (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ... 
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΓΝΟΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ !!!

 

ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015 (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ 22):
<<ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ...>> 
ΕΙΠΕ 28/8/2016
<<ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ...
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΙΛΗΣΑΝ 16 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ... 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ... 
"ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ", ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ... 
ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ !!! >>

Υ.Γ
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ) ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !!!

+++
  

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

"ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ""Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ"


                                                                                         

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ...
Η ΦΩΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ...
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ...
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ...
ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ...
"ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ"  ΠΡΟΟΡΕΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ...
ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ...
ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥΣ ...
ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΓΑΛΗΝΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ...
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ  ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ...
ΛΕΤΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ 
ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ; !!!!
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΦΟΥ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ...
ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΠΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ...
ΤΟ "FREE ENERGY" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ...
ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ...
ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ;
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΒΕΡΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ...
Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ...  
ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ...
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ...
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ...
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ
ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΧΡΕΙAΣΤΕΙ
ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ  ΠΑΛΙ !!!

+++

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

"ΕΠΤΑ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ" (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)


"ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ..."


<<Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ...
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΕΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ "ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ" ...
Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,  Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΤΟΣΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΕΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: << ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΗΜΑΣ ΠΟΛΕΜΩΝ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗ ΤΑΡΑΧΘΗΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΩΣΙΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΕΡΘΗ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ...>> (ΜΑΤΘ. ΚΔ' 6-7)
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ: "ΜΗΝ ΤΑΡΑΧΘΗΤΕ ...", ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΙΣΤΗ, ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ...
ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΥΣΒΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ...
ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΒΑΤΗ ...
ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΗΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ...
ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΚΥΛΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ...
ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΟΒΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ...
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ, ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ "ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ", ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ...
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ...
ΑΚΕΡΑΙΟΙ, ΑΤΑΡΑΧΟΙ, ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ, ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΥΛΙΚΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ... >> 

+++