Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

"Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ"


ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!


Η Αμερική ετοιμάζεται για πόλεμο με τους Ρώσους και εξοπλίζει την Ευρώπη σαν αστακό! H παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη αγγίζει επίπεδα ρεκόρ με την ατμόσφαιρα κοντά στα ρωσικά σύνορά να είναι τεταμένη. Σύμφωνα με την Βρετανική Express, οι ΗΠΑ θα στείλουν άμεσα 1.600 τανκ στην Ολλανδία τα οποία θα εγκατασταθούν στο νοτιοανατολικό χωριό Eygelshoven_photo, σε μια βάση που λειτουργεί από το 1985 επιτρέποντας στους Αμερικανούς να κάνουν διάφορες ασκήσεις σε σενάρια πιθανής ρωσικής εισβολής.
Μάλιστα, σχεδιάζεται επέκταση των σημείων αποθήκευσης στρατιωτικού υλικού, σε Πολωνία, Βέλγιο και Γερμανία με το συνολικό πρόγραμμα να αγγίζει τα 3,7 δισ. δολάρια.

abr

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο επικεφαλής των Ολλανδικών ενόπλων δυνάμεων, ο στρατηγός Tom Middendorp, τονίζοντας πως οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας κοντά στα σύνορά των Βαλτικών χωρών δεν αποτελούν απειλή μόνο για τις ίδιες αλλά για όλες τις ανατολικές χώρες της συμμαχίας.
Η απόφαση για την αποστολή τανκ έρχεται μετά τις δηλώσεις της Υπουργού Άμυνας της Πολωνίας η οποία ανακοίνωσε την εγκατάσταση 4.000 Αμερικανών στρατιωτών στη δυτική πόλη της Zagan από το νέο έτος.
Τέλος, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον περασμένο μήνα η Γερμανία παρέλαβε 600 εμπορευματοκιβώτια πυρομαχικών από τις ΗΠΑ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη προμήθεια υλικών της τελευταίας 20ετιας.
Ο πρωθυπουργός του ομόσπονδου κρατιδίου του Βρανδεμβούργου και το μέλος του κόμματος  SPD Dietmar Voidke επέκρινε την πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ για την ανάπτυξη των  ταγμάτων του NATO στην Ανατολική Ευρώπη. «Για μας θα είναι  ευκολότερο  αν τα τανκς οδηγηθούν  προς τα πίσω και από τις δυο πλευρές των συνόρων», – είπε ο Γερμανός πολιτικός. Κάλεσε επίσης να  «διατηρήσουν   την ψυχραιμία τους» και να παραμείνουν σε διάλογο με τη Μόσχα, «παρ ‘όλες τις δυσκολίες.»Μέρος του  στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ έφτασε στο Bremerhaven και  θα αποσταλεί στην Πολωνία ως μέρος της «Ενότητας της Συμμαχίας και της διατήρησης της ειρήνης στην Ευρώπη». Αργότερα στη χώρα θα τοποθετηθούν 3.500 Αμερικανοί στρατιώτες της 4ης Μεραρχίας Πεζικού των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

+++