Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

"ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ISIS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΧΟΙ"

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΙΣΙΣ

ΑΠΟ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΟΛΗ ΠΙΕΡΙΔΗ

Ειδικοί αναλυτές οι οποίοι μελετούν τα χτυπήματα του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη έχουν ήδη επισημάνει τους εν δυνάμει ελληνικούς στόχους των τρομοκρατών τοποθετώντας ψηλά στην σχετική ιεράρχηση σημεία όπως το Κολωνάκι, η περιοχή της Ακρόπολης-Μακρυγιάννη και η Μύκονος.
Τόσο η Μύκονος όσο και η περιοχή της Ακρόπολης θεωρούνται ως εν δυνάμει άνδρα των τρομοκρατών του ISIS κι αυτό γιατί στην μεν ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης εκατοντάδες κατοικίες έχουν περάσει στα χέρια ξένων ιδιοκτητών οι οποίοι τις δουλεύουν μέσω airbnb φιλοξενώντας τουρίστες αγνώστων λοιπών στοιχείων, η δε Μύκονος έχει πλέον παραδωθεί στα χέρια των Αράβων και όλων των φυλών της ευρύτερης περιοχής.
Η Μύκονος αποτελεί εφιάλτη για τους αναλυτές καθώς από εδώ οι τρομοκράτες μπορούν να έλθουν σε επαφή με ανυποψίαστα πρόσωπα (και τις συνήθειές τους) της αθηναικής κοινωνίας.
Οι αναλυτές εκτιμούν πως εάν υπάρξει χτύπημα στην Ελλάδα θα είναι από τα πλέον εντυπωσιακά και θα προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.
Πρόσφατα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του Βήματος μας υπενθύμισε την δράση αυτού του είδους της τρομοκρατίας στη χώρα μας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟ http://www.pentapostagma.gr/2017/08/Aνησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης. Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» πάνω από 80 τόπους λατρείας στην Αττική με τρεις από αυτούς να έχουν μπει στο μικροσκόπιο καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποια άτομα δεν δίστασαν να εκφραστούν με σκληρό και ακραίο τρόπο για τον δυτικό κόσμο και τον τρόπο ζωής σε αυτές τις χώρες.
Στην πλήρη χαρτογράφηση όλων των άτυπων χώρων λατρείας μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Αττική έχουν προχωρήσει οι αρχές ασφαλείας.
Σημεία σε όλο τον νομό όπου συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι έχουν καταχωριστεί με πλήρη διεύθυνση, ακόμη και με τον αριθμό ατόμων που τα επισκέπτονται αναφέρει το δημοσίευμα της «Ελευθερίας του Τύπου».
Μάλιστα στο μικροσκόπιο έχει μπει ακόμη και η «γλώσσα» που χρησιμοποιείται στους λόγους των ιμάμηδων, καθώς ερευνάται αν στους χώρους αυτούς γίνονται δεκτά ακραία κηρύγματα ή διάλογοι «υποστήριξης» των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, όπως η πρόσφατη στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΡΟΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...
ΑΝ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ... 
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ  ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ...
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ...

+++